tisdag 1 april 2014

Bara ha kommit hem

Syster och hennes familj har varit hos oss på eftermiddagen idag och vår lilla tjej fick så fina kläder av dem. Från Newbie som kommer passa henne perfekt. Och hennes första "nalle" som är en kanin och hur söt och mjuk som helst.Så skönt det var att komma hem! Finns ju inget som slår det. Till Wilma, älskade Trollunge, som helt plötsligt är ännu större än när hon åkte till sin mormor och morfar i söndags och jag pustade och frustade fram ett "hej då gumman, mamma älskar dig" mellan värkarna. Och soffan där jag nu sitter och har sambon på ena sidan och på andra sidan en liten söt Fröken som ligger i en pyttejamas på det mjukaste fårskinnet och sover. Och jag vet inte hur ofta jag vänder på huvudet och fastnar med blicken och bara måste böja mig fram och snusa lite och pussa henne på kinden. Den här lilla bubblan man är i är bra underbar!

Så det är bra skönt att vara hemma. 

Hoppas ni har en mysig kväll!
Kram så ses vi imorgon!11 kommentarer:

 1. Åh, jag blir alldeles tårögd! Den där bubblan, alltså... de där känslorna, det där lyckoruset... inte mycket slår det, inte! Om ens något?
  Så fint du skriver, jag minns att det var precis exakt så där. Tack för att du delar med dig och väcker även mina fina minnen till liv =)
  Njut av varandra!
  Kram /Maria
  Oooops... glömde ju nästan att säga att bilderna är fantastiska! =)

  SvaraRadera
 2. Ååå tårögd blir man....;)
  Sååå fina bilder och så fint du skriver.. och jag tror jag förflyttade mig snart 17 år tillbaks i tiden. Jag minns den där bubblan och njuuut i den..;)
  Kraaaaaaaam Katarina

  SvaraRadera
 3. Välkommen hem! ;-)
  Den där bubblan är underbar! Njut, njut, njut och ta hand om dina fina sessor!
  Kramar,
  Judita

  SvaraRadera
 4. Superhärliga bilder! Njut! Ha det gott!

  SvaraRadera
 5. Sååå söööt, stort grattis! kram Mia

  SvaraRadera
 6. Men åh, stoort grattis !!
  Jag minns mitt pustande och frustande " hej då gubben ", för 11 månader sen,
  05.30 hemma i hallen, 35 min senare var prinsessan ute & 6 timmar efter var vi hemma med en ny familjemedlem !
  Helt galet !! De är en sån märklig, mäktig, helt obeskrivlig känsla ! :)

  All lycka till er och nytillskottet :)

  SvaraRadera
 7. Å det är ju då jag blir tårögd .Njut o mys nu ,Söta saker kramar Rita

  SvaraRadera
 8. Stort grattis till er! Vilken sötnos!!
  Kram

  SvaraRadera
 9. Men så gulligt. Den där bodyn var ju så himla söt!
  De finns så mycket sött!
  Vad kul. Vad säger Wilma om att ha blivit storesyster då? Kram

  SvaraRadera
 10. Åååå stort GRATTIS o alla Lycka till Er!
  Kramar Anna

  SvaraRadera
 11. Åh så underbart och mysigt det låter! Väntar med spänning på att få höra namnet på lilla fröken! Hoppas amningen går bra vännen! KRAM

  SvaraRadera