söndag 13 april 2014

Bara haft besök idag

Söt-Hubbe har varit hos oss idag. Den lilla vildingen:) Som inte är så liten längre men har fortfarande en massa bus och fart i sig. Men han är ju bara snart 7 månader så inte så konstigt, det är precis som det ska ju:)


Hej på er!

Vilken fin eftermiddag och kväll vi fick! Lite blåsig men solig! Och eftersom Hubbe varit hos oss så blir det ett par promenader med honom och man får komma ut i friska luften vilket ju är så skönt. Längtar till han blir ännu äldre och kan följa med på hurtiga långpromenader också:)

Men nu har vi kväller i huset. Sambon fogar "nya" hallen och jag ska strax förbereda för lite kvällsfika. Blir nog gott thé och lite kex och ost som vi har hemma. Så tänkte vi se "The girl with the dragon tatto" på fyran ikväll. Har ni sett den? Jag har sett den svenska versionen men det var jättelängesen så den här  kommer passa bra som söndagsfilm!


Ha en mysig kväll ni med!
Kramar
2 kommentarer:

 1. Men åå så fin han är. Vi har just kommit hem från min bror och de har en Bessie som ser likadan ut som Hubbe..;)
  Å så fina NI är!! Både du å lilla Elsa.
  Å vad roligt att få se hallprojektet. Det kommer ju bli jätte bra det där! Härligt med mycket förvaring. Det behövs ju med 2 barn i huset. Jag menar jackor o skor blir ju bara större o större och fler o fler...ju äldre de blir..;)
  Vilken tur att sambon börjar jobba just den här veckan för nu blir det ju 2 kortveckor..;)
  Kraaaaaam Katarina

  SvaraRadera
 2. Hej vännen!

  Så fina du och lilltjejen är!
  Tänk att hon redan är två veckor, hjälp så fort det går:)
  Mysigt att ha besök av Hubbe! Är uppväxt med hund och kan sakna det ibland:)

  Ha en go kväll nu!

  Kram på dig

  SvaraRadera