måndag 7 april 2014

Bara haft en fikamåndag
Det har varit regnigt och trist väder hela dagen så vad passar bättre än att ha en eftermiddag med gofika. Så gjorde en ny tigerkaka (enkelt och gott är min melodi just nu;)) och efter lunch kom Sambons mamma, syster och söta Nova på besök. Som är en idol hos Wilma med hennes långa hår och fina klänningar hon alltid har. 


Och Wilma blir så här glad när 6-åriga Nova kommer. Och hon tjöt av skratt när hon blev runtskjutsad på trehjulingen i Novas skor som hon snott till sig. Snacka om lycka för en två-åring:)


Go kväll!

Så en innedag har vi haft idag med. Men känner nu att det räcker med regniga och gråa dagar, nu vill jag ha sol och värme igen. Det är så mycket skönare och enklare att vara ute då:) Och det kryper som lite i kroppen. För att inte tala om vad det gör i Wilmas. "Uuut" och "gunga" hör vi konstant här hemma så bara att klä på sig de tråkiga regnkläderna och ta sig ut. Och Wilma studsar ut vilket jag då rakt inte gör, mer tvärtom..

Men ska jag fortsätta titta på bröderna Timells nya matprogram på fyran. Som har ljuvlig sommar och får mig att längta ännu mer efter solen och värmen:)

Kram på er!


8 kommentarer:

 1. Hej vännen!

  Haha blev så fikasugen av din tigerkaka och dina macarons så jag fick leta fram några digestivekex som jag mumsar på nu, inte bra!;);)
  Vilken mysig dag ni haft! Vill också vara mammaledig och mysa med mina barn hela dagarna, så underbart!:)

  Kram på dig

  SvaraRadera
 2. Vilken underbar dukning, nästan så fin att det kunde vart kalas!! Å när jag såg Filippa K muggarna så undrar jag plötsligt varför jag aldrig dukar med våra?? Det var ju otroligt snyggt. Har liksom glömt bort mina.

  Å vad söt hon är din fina tjej <3

  Ha en fin kväll

  SvaraRadera
 3. Nä jag studsar gärna inte ut när det regnar... Vi har också innedagar då vädret är kasst! Lite inne luft mår barnen bra av eller hur ;-)
  Hihi ja jag såg att det nog var "felskrivet" först tänkte jag att jag missat ett inlägg och ni ska skaffa hund men det går ju inte ihop med en veckas bebis hemma... Japp amning blir man lite snurrig av;-)
  Här
  Har det varit en seeeeg dag på jobbet ville typ hem när jag kom dit!
  Mysigt med en fika dag
  Kramar Sandra

  SvaraRadera
 4. Men å va mysigt det där såg ut..;) Å fika blir det mycket då man fått bebis..;) Alla vill ju komma o klämma o känna, snufsa o pussa...
  Kram Katarina

  SvaraRadera
 5. Ja oj vad det har regnat hela dagen här i Stockholm!
  Men jag är gärna ute, ha ha gick hem från jobbet som tar ca 30 min i regnkläder!

  Ha en fortsatt mysig vecka!

  Kram
  Lotta

  SvaraRadera
 6. Mysigt med en fika Måndag, jag har inte tagit mig för så jätte mycket denna dag trots att jag är ledig.
  Ha en fin kväll
  Kram Linda

  SvaraRadera
 7. Underbara fikabilder,blevvansinnigt sugen på att hoppa in i datorn och komma över på en fika :) kram Diana

  SvaraRadera
 8. Inte fel med en fikadag, men jag håller med, nu vill vi ha sol igen! När det blir varmt och soligt så blir man så mycket gladare och full av energi!
  Ha en fin dag, kram.

  SvaraRadera