fredag 25 april 2014

Bara hello friday

De här tjejerna alltså. Min och syrrans dotter. Såna här bilder får en ju att tycka allt annat är rätt oviktigt bara vi får vara tillsammans med dem. De som skrattar hjärtligt längst nerifrån maggropen, leker lika mycket som det kivas, håller handen och pratar om varandra konstant när de inte är med varandra. Tänk att mina tjejer har så fina kusiner och Wilma dessutom har sin bästis i en av dem som också är hemma nu. Hjärtat går ju sönder av kärlek. Älskade tjejer.Hello friday!

Vi har en fredag som är uppbokad från morgon till kväll. Först ska vi till Wilmas dagis och tacka för oss. Hon har inte varit där på ett par veckor då det gått magsjuka och de andra dagarna har hon inte velat gått. Men idag är sista dagen hon har sin plats kvar så vi ska dit och hämta hennes saker och säga hej då. Sen har vi besök hos BVC med läkarundersökning av Elsa. Lilla pluttan, vi hoppas det blir en OK stämpel i rumpan:) I eftermiddag kommer sen vänner till oss och hälsar på och till kvällen ska vi bowla. Vi ska umgås med mina föräldrar och syskon med familjen. Och det är roligt att göra något ihop så bara att ta fram vinnarskallen och ladda för flera strikes:)


En bra fredag och det är dags jag sätter fart nu. Vi har ju en tid att passa idag och det känns alltid lite stressigt...haha!

Önska er en härlig fredag så ses vi säkert senare!
KRAM


5 kommentarer:

 1. Vilka underbara bilder på två fina tjejer! Så härligt att de har varandra! Låter som att du har en härlig fredag framför dig! KRAM

  SvaraRadera
 2. Helt underbara bilder ❤️ hoppas ni får en riktigt skön fredag och helg, ser ju lovande ut med vädret :)

  SvaraRadera
 3. Naw...Sicka underbaringar ♡
  /Kram

  SvaraRadera
 4. Vilka små sötnosar, underbara bilder! Hoppas du ramar in dem!
  Mina pojkar har några sånna kort på sina bästisar när de var små och de får nåt´ drömmande i blicken när jag visat dem, de bli lite nostalgiska de med och minns tillbaka när de var riktigt små. Kul att ha när de blir äldre!
  Kram och ha en underbar helg!
  Judita

  SvaraRadera
 5. å,så himla söt bild på tjejerna! Hålla i handen och vara så gulliga så! Härligt=)
  Hoppas de gick bra på BVC med. Kram

  SvaraRadera