tisdag 29 april 2014

Bara hortensiatips

"Helleeen"
Vi kom först till köpcentrumet så satt och väntade en liten stund på syrran och barnen. Men hur förklarar man för en 2-åring att Ellen kommer om bara en "liten stund"?:)Så min coola katt hoppa omkring lite för att varannan sekund fråga "ommer Hellen?"


För en liten stund är ju en lång evigheeeet för en 2-åring vilket syns rätt tydligt här. Men snart kom de (och vi pratar 10 minuters evighet) och de kunde studsa iväg hand i hand mot köttbullelunch på Ikea:)


Morning:)

Idag fick vi lite sovmorgon då Wilma valde att sova lite längre, så skönt för hennes mamma:) Så nu har vi nyss ätit frukost och ska ta oss upp till min pappa och hoppas få lite förmiddagskaffe där. Min pappa är pensionär så jag, syrran och han är ett ypperligt fika/lunchteam nu när vi alla är hemma..haha! 

Sen ska det handlas inför imorgon. Det ska ju bli kallare och sämre väder men vi trotsar det och grillar ändå. Det är ju så gott! Något gott bröd till vore gott att baka, får se om jag hittar något passande.

Fick förresten en massa bra tips igår om hur jag ska sköta min hortensia. (Tack alla fina blogg- och instgramvänner:)) Mycket vattna, gärna varje dag om den står i ljuset. Duscha den också i diskhon då och då, det mår den också bra av. För den får inte torka ut, börjar den vissna så är det kört. Den repar sig inte. Och jag vet inte hur många hortensior jag försökt återuppliva när det börjat vissna, för att jag vattnar alldeles för dåligt har jag förstått nu. Så nu ska det vattnas ofta, men får nog sätta ett alarm varje dag annars kommer jag glömma bort den stackaren;)


Nu är jag kaffesugen så nu packar jag ihop mitt lilla bästa gäng och åker till pappa!
Kram och ha en fin dag!5 kommentarer:

 1. Bara så himla söt är din stora tjej .Mysig med fika hos pappa .Ha en fin tisdag .Kram Rita

  SvaraRadera
 2. Va härligt att ni bor nära varandra och kan träffas så:)
  Blir allt lite avis då min föräldrar med är pensionärer precis, men bor 15 mil bort...
  Hmm, jag tycker jag vattnar de stackars hortensiorna, men lyckas ta död på dem ändå;-)
  Ha de gott idag!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Men så bra med lite Hortensia-tips!! Är lite rädd att köpa dessa för att sedan bara misslyckas men nu ska jag göra ett försök ;)
  Lilla sötnöten, då hon sitter i profil och ser lite lagom road ut ;)

  ha det fint, PIllan

  SvaraRadera
 4. Jag älskar också hortensior, men det går ju verkligen inte att få dem att överleva. I trädgården har vi dock "buskhortensior" så de får jag njuta av i sommar. Tror nog att jag ska våga mig på att köpa någon att ha inomhus också. Jag har dock gjort misstaget att jag har vattnat dem för mycket, men vattenbad fungerar ju alltid...

  Låter mysigt att ha både syster och pappa hemma att umgås med.

  Kram

  SvaraRadera
 5. Alltså hon är ju bara för söt er lilla tjej, tuffar tjej får man leta efter =)

  Va skönt att du har både din syster med barn och er pappa hemma som ni kan umgås med. Min bästis fick barn i februari så jag kommer kunna umgås mycket med henne nu under mammaledigheten. Ska bli SÅ himla mysigt.

  kramar

  SvaraRadera