måndag 21 april 2014

Bara inte få nogDet här ljuset alltså. Älskar det. Visst får man inte nog? Och det är fortfarande ljust ute fast klockan närmar sig åtta, fasen så underbart!


Tjing på er!

Visst känns det som det är söndag idag? Men måndag är det visst och imorgon har vi vardag igen. Känns ändå helt okej men kanske för att jag är mammaledig. För min sambon håller inte med...haha! Jag och tjejerna kan ju fortsätta njuta av den här vårvärmen och solen som verkar har kommit för att stanna nu. Vi hoppas iaf...!

Så idag har vi njutit av våren. Vi åt lunch ute och har fixat lite i trädgården. Altan är rengjord och möblerna är på plats. Nu ska det bara bonas med växter och lite annat. Och vi har så mycket planer med utsidan den här våren och sommar. Förra året gjorde vi inget förutom altan eftersom vi renoverade för full inne så känns jätteroligt att få plantera våra ideér på utsidan. 

Har även ni njutit av våren idag?

Nu ska jag titta på Haga slott - ett kungligt hem.
KRAM

3 kommentarer:

 1. Så underbart med denna vår sol.. Härligt att vara hemma nu denna tid;)
  Fin vecka till er, kram

  SvaraRadera
 2. Har haft 3 härliga dagar i Tylösand sedan mys med systerbarnen. Är på snabbvisit i Sverige och måste säga att ni bjuder på riktigt bra väder:-) Kram Jess

  SvaraRadera
 3. Du har så underbart fint kök & hem. Längtar efter att flytta till större & få ha gott om plats & göra så där fint. Ja visst har det varit härligt väder eller här, likaså idag redan nu på morgonen. Synd bara att jag måste sitta inne på kontor & jobba hela dagen bara :/ men ändå blir man piggare av att det är så pass ljust & soligt.
  Ha en fin dag.Kramar

  SvaraRadera