fredag 18 april 2014

Bara lite prickigt


Vardagsrummet en långfredag som denna. Där liljor står på bordet och även en ny kudde som ni skymtar här har hittat till soffan.


För hur fint den än är med rosa så behövs det lite kontraster. Så när jag sprang på denna prickiga kudde på Ikea igår så fick den följa med hem. Och den balanserade upp det hela med lite prickigt och svart.


Och 49kr fick jag betala för detta kuddfodral, tack för det Kamprad:)

Tjingeling!

Pigg och något så när utvilad idag. Jag anslöt mig rätt snart till min sovande familj igår så kl 10 sussade även jag..haha! Småbarnsliv, javisst:) Morgonpigga barn gör ju att det inte är så dumt att somna tidigt någon kväll och sova ikapp lite. 

Så nu har vi haft en skön förmiddag, precis som en långfredag ska vara:) Fick en bild nyss från Lofsdalen där resten av familjen är och de har sol och inatt kom det mer snö. Så perfekt påskväder är vad de har och visst längtar jag dit. Där ju så härligt att vara där nu, skoter upp på fjället och sen bänka sig i snösoffan med nosen mot solen:) Men solen börjar titta fram här med så efter lunch blir det iväg och handla. Och sen en eftermiddag ute, inte så tokigt det heller:) 

Vad hittar ni på idag? 
Kramar!!

8 kommentarer:

 1. Vilken söt kudde!
  Mannen min jobbar faktiskt idag så jag ska sätta fart att packa upp lite lådor med arvegods efter svärföräldrarna.
  Åt en underbar påskmiddag i går med familjen så idag blir det en skön lat dag med lite småfix.

  Ha en härlig långfredag!
  Glad Påsk!
  Kram
  Lotta

  SvaraRadera
 2. Vilket kap, och den satt som en smäck där i fina soffan i ditt vackra v-rum =)

  Du, jag lägger mig aldrig senare än 22, då hade jag varit en kolli hela dagarna, mina vaknar ofta tidigt, särskilt sonen. 5.20 tyckte han var käckt att stiga upp idag.. morr.. Lååångfredag var det ja ;)

  Kramis

  SvaraRadera
 3. IKEA överraskar ständigt :-) Snygg som tusan ju! Snart kommer bild på en grej därifrån som verkligen överraskade mig också :-) Kul när de får till det så bra! Superfint hos dig! En riktigt go påskhelg till dig!

  SvaraRadera
 4. Det blev ju jättefint! Perfekt med lite kontrast.

  Önskar dig en fin påsk!

  Kram

  SvaraRadera
 5. SÅ fina! Passar perfekt där hos dig!
  Kram och en riktigt härlig och GLAD PÅSK önskar jag dig!
  Judita

  SvaraRadera
 6. Vilken härlig fredag låter det som, jag själv ska laga en god middag till familjen och ha en lugn och avslappnad dag. Önskar dig och din familj en GLAD PÅSK!

  SvaraRadera
 7. Men så fint! Tur man har nära till närmsta ikea då:)
  Väntar nu på att maken ska komma hem med mat... Ligger nerbäddad med en svullen hals och en kropp som värker.
  Nu vill jag att värmen ska skölja in över landet så mitt immunförsvar får sig en rejäl boost. För det här är galet ledsamt.
  Ha nu en fin långfredagskväll!!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 8. Kontraster är alltid fint och det kan behöves ibland. Och vem gillar inte när man kan göra fynd :) Bra blev det iaf!
  Visst är det skönt med ledighet och med helgens kommande toppenväder (förhoppningsvis) kan man inte annat än o va nöjd.
  Önskar en glad påsk!
  Kram

  SvaraRadera