onsdag 16 april 2014

Bara ny favorit på frukostbordet

När jag jobbade blev det inte så mycket frukost i veckorna. Om den ens blev någon frukost för mig. Wilma åt ju på dagis så jag försökte få i mig något på stående fot om det gick. Men nu när vi är hemma blir det mer rejäl frukost, om än en rätt stökig sådan när men har en liten Trollunge med sig. Idag blev det iaf en vitaminkick av frukter till frukost och jag hann till och med bläddra i nya Sköna Hem medan Wilma stökade runt i sitt rum eftersom hon är klar betydligt fortare än mig. 


Till frukfatet vi gjorde i ordning med kiwi, äpple, mandarin och banan så åt vi vaniljkvarg. En ny sort sambon köpte hem för några dagar sedan och som både jag och Wilma älskar:) (Även jordgubbssmaken är jättegod) Så krämig och god, smakar som en dessertyoughurt! Så finns oftast inte så mycket kvar till sambon när han kommer hem eftersom vi äter den både till frukost och mellis om dagarna..haha! Så idag blev det vitaminkick till frukost och såklart en stor kopp kaffe. Vi var ju ändå upp redan vid halv sex...gäääsp!


Hello:)

Så var onsdagen här och vi närmar oss påskhelgen ordentligt! På fredag har vi röd dag så i morgon tar vi helg och så skönt att ha en långhelg tillsammans hela familjen. Vi hoppas på sol och värme för då ska vi ha en utehelg. Göra rent och ställa i ordning på altan, plantera lite blommor och hoppas vi kan fika och luncha ute.

Idag blir det en promenad upp på stan när Wilma sovit sin tupplur. Behöver handla lite och tänkte att jag och Wilma skulle påskpyssla i eftermiddag om bara min lilla stad har sakerna jag behöver till det. 

Ha en finfin dag!
kramar


Just ja!
För er som tyckte Wilmas nya kläder i förra inlägget var fina så görs en del av den kollektionen även till vuxna berättade tjejen i kassan för mig. Kika på loggavdelningen! Själv är jag sugen på byxorna, finns nu men med mörkblå botten kommenterade den här tjejen:) Så sköna och perfekta i sommar!5 kommentarer:

 1. Ibland finns det dagar då Lille N sätter sig efter frukost och leker en stund själv och det är härligt när det sker!
  Jag har yrat in i någon bubbla för tiden bara rinner, påsk har jag knappt hunnit fundera över! Vi har ju pyntat riset för i år och jag känner bara för att hitta lugnet i helgen...
  Ha en fin dag
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 2. Jag brukar köpa kvarg yoghurt till min lille Ville (1,5 år) och han älskar den. Har smakat oxå och det är riktigt gott! Jag ska kika efter den du köpt och köpa med mig en burk hem idag :)

  SvaraRadera
 3. Å jag bara mååååste äta ordentlig frukost annars blir jag halvt knäpp ;-)
  Ha en fin kväll!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Om jag inte äter havregrynsgröt äter jag kvarg och keso till frukost. Jätte gott och nyttigt, fullt med proteiner. Bra när man tränar.
  Brukar tina lite frysta bär och ha i. Toppen gott! Har nästan slutat helt med mackor som jag lätt tröttnar på :)
  Håller verkligen tummarna för en fin påskhelg..skulle va så skönt!
  Kram Marina

  SvaraRadera
 5. Vaniljkvarg är såååå gott!

  Jag håller också tummarna för en solig påskledighet. Det skulle vara så skönt.

  Kram Linda

  SvaraRadera