tisdag 22 april 2014

Bara påsk - och skåprensat


Då var påsken borta hemma hos oss. Jag hade pyntat väldigt sparsamt så gick väldigt fort att städa bort den. Istället för påskris ställde jag körsbärskvistarna på glasbordet som börjat blomma och alldeles snart kommer få vita söta blommor:) I samma veva slängde jag påskgodiset som var kvar från helgen. Det är dags för sockerfria veckor nu och hade jag inte slängt det hade jag skåprensat det genom att äta upp det. Livsfarligt att ha godsaker hemma när jag är hemma hela dagarna ju..haha! Så nu är det slängt och istället har jag fyllt skåpet med nyttigheter:)

Har ni också haft en helt underbar dag! Jättevarmt har vi haft så har varit ute hela dagen. Och det var så skönt med en promenix i morse, får bli en repris av det imorgon också tror jag. Och sen hann vi med lite trädgårdsfix och lek med Ellen. 

Men nu ska jag natta liten skatt innan vi tar en skön solig kväll här!
Kram på er!!

8 kommentarer:

 1. Va härligt det låter att slänga allt godis och ta långa sköna promenader. För även fast det är väldigt gott med godis så är det väldigt skönt att leva lite nyttigare. Jag längtar tills jag orkar ta långa och snabba promenader med vagnen =)

  Kramar

  SvaraRadera
 2. Instämmer med Pauline. Jag längtar också till dess att jag kan ta långpromenader. Trots att jag "bara" är i vecka 23 har jag redan en hel del sammandragningar så promenader är bara inte att tänka på. Bara väldigt korta och i vääääldigt lugnt tempo...

  Skönt att ha städat undan påsken! Jag får se om jag orkar ta tag i det imorgon...
  Kram

  SvaraRadera
 3. Fint du har det! Jag var bortrest så det var knappt pyntat alls, bara ett par silverägg.

  Vilka underbara bilder på din dotter i ditt andra inlägg!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 4. Vad fint du har det
  Men oj vad duktig du var som slängde godiset det skulle jag aldrig ha klarat av haha
  Kram Linda

  SvaraRadera
 5. Visst har vi haft en underbar påsk, sol och värme...härligt
  Här var det också sparsamt med pynt så det är snabbstädat ;)
  Ni har det så fint !

  Kram Pia

  SvaraRadera
 6. Har också städat bort påskpyntet idag, men tyvärr inte godiset för det håller jag på att äta av nu ikväll, men nu fick jag dåligt samvete, vill ju göra som du, bara slänga allt. det kallas karaktär. Ha det bärt.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 7. Har med städat bort påsken! Hade inte heller mycket påskpynt framme så de går väl fort fram :)
  Så mysigt ni verkar ha det när är hemma och myser i solskenet. Så söta bilder på dottern när hon sitter på altan med blomma i handen o vattenkannan bredvid. Ha en fin vecka. Kram

  SvaraRadera
 8. ÅHH vilka läckra foton.... min själ njuter :) hoppas att ni haft en lika varm påsk som oss här i Götet.

  Ny post ute....Underbara orientaliska möbler från Blå lotus :)

  Ha en solig vårhelg :)

  LOVE Maria at inredningsvis - inredning it's, Swedish for decor :)

  SvaraRadera