torsdag 10 april 2014

Bara påskris på plats
Idag pyntade jag med påskris här hemma. De jättefina fjädrarna köpte jag för ett par veckor sedan på en växtgård i grannstaden men har sett på olika bloggar och på instagram att Blomsterlandet har liknande i fina rosa dova färger. 

Blev alldeles lagom påskigt och fint på beståbänken i köket:)


Go kväll på er!

Vilken härlig dag vi haft i min lilla stad. Solen höll sig inte framme hela tiden men vi var ute hela eftermiddagen och det var så skönt. Så nu är jag fulltankad med solljus och frisk luft. Det behövdes, annars hade jag drabbats av innesjukan om det funnits något sånt..haha!

Så nu sitter vi soffan jag och sambon och vår minsta tjej som sover i pappans famn. Och apropå honom så har han slitit på medan jag och tjejerna var iväg på eftermiddagen. När vi kom hem var förlängningen på hallen tapetserad och taket målat. Så härnäst är det klinkers som ska på plats och när det är klart då är det så gott som klart! Så börjar bli dags för en sneak peak på hur det blir:)


Men det tar jag i helgen för nu fortsätter kvällen här hemma!
Kram på er, ses imorgon!
11 kommentarer:

 1. Såå fint!
  Håller med att det är alldeles lagom påskigt..:-)

  Vilken sötis på väggen <3

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Jättefint pyntat med påskriset :)
  Riktigt snygg färg på fjädrarna. Blir också sugen på att fixa påskriset här hemma. Såg några riktigt fina fjädrar på Lagerhaus sist jag var där (nu ångrar man sig att jag inte slog till när jag hade chansen).
  Ser fram emot en sneak peak snart ;)
  Må så gott!
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 3. Jättefint med den dova rosa färgen till det gröna och vita. Älskar bilderna på er äldsta ;) är det ni som tagit dom? Kram Malin

  SvaraRadera
 4. ser härligt ut...har missat några dagar med läsa bloggar o de skulle jag inte göra... men nu är jag här igen :) kram

  SvaraRadera
 5. Vilka härliga färger! Nu blev man ju lite sugen på att shoppa ;)
  Kram Sara

  SvaraRadera
 6. vill ju ha några mera som du inte så färgstarka fjädrar får väl se efter helgen här.
  hoppas ni har det skönt oh myser utav minstingen och inte bara pysslar =)
  Ha en skön fredag kram

  SvaraRadera
 7. Ja nu ska jag ägna mej åt att städa hela huset och sedan åker fjädrarna fram ;) Plus lite fix i krukorna vid entrén!

  Fredag = såhimlaskönkänsla!
  Kram P

  SvaraRadera
 8. Fint med sånt påskris & som sagt de fjädrarna är fina, gillar färgerna. Också undrat vart man kan få tag i dem så tack för tipset. Ska se om jag kommer iväg till blomsterlandet eller om det redan är slutsålt.
  Så skönt med fredag idag :)
  Ha en bra dag fina du. Kram

  SvaraRadera
 9. Godmorgon!
  Å vad fint det var med fjädrarna! Jag som har just de färgerna från Blomsterlandet i en påse sen en vecka tillbaka...fniss.. ska nog göra slag i saken o ta fram dem i dag..;)
  Tack för den inspirationen..;)
  Ha en fin dag!
  Kram Katarina ♥

  SvaraRadera
 10. Underbara färger på fjädrarna! Såna måste jag leta efter:) Jättefin inspiration! Ha en fin fredag! Kram Ulrica

  SvaraRadera
 11. Så fint ris! Jag har ett ute, men inget inne än så länge. Kram Stina

  SvaraRadera