onsdag 23 april 2014

Bara ta sig en en onsdagDen charmiga träpallen jag fyndade på huset altan när snön smält bort första våren i huset (som var förra året) står numera bredvid soffan i vänta på att något annat ska flytta dig. Perfekt att ställa kaffekoppen på. Eller alla dessa "måstesaker" som jag behöver ha nära till hands när Elsa får lite mat:)


Som telefonen för att kika på instgram eller alla fina bloggar som finns:) Om någon missat så finns jag på instagram under namnet @baraetthem, såklart:) 


Morrn på er!

Lika fint väder idag så dags att fixa lite frukost åt Wilma och mig och sedan får det bli en pw idag med. Så skön att kommit igång och röra lite sig igen. Jag mår så himla bra av det! Och flåset med som jag tappade för si så där nio månader sedan..haha! Det är dags att ta tillbaka det nu och pw´s är perfekta att starta.

Hur har ni det?

Onsdag idag och den här veckan kommer gå fort när det är kortveckan. Idag kommer en kompis till Sambon och ska hjälpa oss klippa våra träd. Varken jag eller sambon kan något om sådant så är såå tacksamma för den hjälpen. Och Rhododendron ska klippas ned som är jättehög och fick höra från en kunnig på mitt jobb att det kan man göra när björken börjar blomma. Och det gör den nu så nu är det bara att klippa till:)

Så trädgårdsfix senare idag. Nu frukost och en solig dag att ta sig an.

Kram på er!!


6 kommentarer:

 1. God morgon snygging!
  Hemma och vabbar idag, febrig liten Inez..

  Nu följer jag dig på Instagram med, varför har jag inte gjord det innan liksom..?

  Hoppas ni får en mysig dag i trädgården, visa gärna hur fint ni får det sen =)
  Kram Catta

  SvaraRadera
 2. God morgon!
  Tycker den är väldigt charmig den där pallen. Passar fint till ert rena fina hem tycker jag, en bra brytning:)
  Låter härligt med på. Ska jag med börja med när min kropp tänker samarbeta med mig lite.. Just nu får jag bara ta det lugnt o titta på solen genom fönstret här på sjukhuset...
  Ha en fin dag!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Vilka underbara dagar vi har haft och har än, helt fantastiskt.
  Jag har tagit tag i lite här hemma så som att städa, bytt gardiner i matsalen till ett par vita i spets, rensat bland smink och annat smått och gott och sen har jag plockat ner alla vinterkläder och skor, för jag hoppas vi ska slippa använda dem mera just nu.
  Njut av dagen
  Kram Linda

  SvaraRadera
 4. Pallen är ju verkligen jättefin och så snyggt när man bryter av det vita och moderna mot något i trä.

  Hoppas att ni har haft en fin dag!

  Kram

  SvaraRadera
 5. Håller med, pallen är verkligen jättefin! Var har du köpt den?
  Tack på förhand!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den stod på altan när vi flyttade in i huset. Kom fram under snön på våren:) Så vet inte vart den är ifrån..

   Radera