torsdag 24 april 2014

Bara trädgårdskvistar på bordetKörsbärskvistar som jag tagit in från trädgården har börjat blomma. Så fint och enkelt när man kan ta in sitt "egna blomster". Och det är inte så långt bort tills man kan plocka vägdikesblommor också. Lupiner, syrener och hundkex bl.a. Ljuvligt att snart ha det på bordet! Men nu ska jag inte längta framåt utan njuta här och nu. Av blommande  körsbärskvistar från trädgården:)


Och den prickiga kudden gav mersmak på att ta bort lite mer av det mjuka rosa och istället ha lite mer avskalat. Så i morse när jag och Wilma dammsög (jodå, hon springer efter med sin egen lilla variant) så flyttade jag om bland kuddar här hemma. Böt plats, tog bort och ja, lull lullade helt enkelt med det som fanns.


God kväll på er!

Har parkerat mig i soffan, så skönt ju:) Wilma somnade redan kl sex i soffan. Helt slut var hon efter en dag då vi varit hos mina föräldrar. Som bor så bra med skogen bakom huset så en skogspromenad fick det bli för att plocka lite vitsppor. Och sen full ös på henne och Ellen tills vi gick hem. Så det var inte lönt att försöka hålla henne vaken utan bara att göra henne klar för natten, lilla hjärtat. Det tar på krafterna att vara ute i solen och vämen med kusin vitamin en hel dag. Och det tog nog lite på mammans krafter också:S Så nu ska jag bara ta det lugnt och ha en skön kväll i soffan med min sötnos Elsa. Pappan är på jobb så blir en tjejkväll för henne och mig:)


Hoppas ni har det bra ikväll!
KRAM4 kommentarer:

 1. Jag instämmer! Det är verkligen härligt att kunna plocka in lite från trädgården. Här hemma blev det en liten bukett tulpaner.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Ååå nu har jag mycket att läsa i kapp :)
  Men inte mig emot, dina fina bilder och lättsamma text
  gör att jag läser med glädje!
  Så fint du piffat i vardagsrummet,
  jag gillar det avskalade!
  Trots att jag är en riktig sucker för rosa ;)
  Hoppas du och Elsa fick en lugn och skön kväll tillsammans!
  Fredag imorgon, och sedan helg, weee!
  Kram, Paula

  SvaraRadera
 3. Älskar körsbärskvistar! Min mamma kommer hit på besök ikväll och lovade ta med sig det då :)
  Ha en fantastisk helg! Kram!

  SvaraRadera
 4. Å har ni körsbär på trädgården? :)
  Vi har bara ett miniträd, så skulle jag ta en "bukett" från de trädet skulle det inte finnas något träd kvar sen, så det får blomma rosa och fint utanför nu bara :)

  Ha en mysig kväll!
  KRAM

  SvaraRadera