onsdag 9 april 2014

Bara trolla fram en middagElsa fick fina rosor i kruka av mormor Lisa idag när de var och hälsade på oss och jag tänkte att jag skulle försöka överleva dem så det kunde flytta ut sen. En utmaning för mig som inte har några gröna fingrar:) 


Har ni testat kryddor från Krusmyntagården? Jättegoda och jag har några favoriter hemma i kryddlådan. Och butiken de har på Gotland är ett jättemysigt ställe att besöka om man är där. Precis vid havet med ett jättemysigt fik! Annars kan man handla dem här och jag har även hittat dem i Saluhallen i vår huvudstad! Ibland är både fantasin och kylen helt tomma här hemma när det vankas middag. Då man önskar att man bara kunde hoppa över middagen men icke, äta bör man ju.. Och ingen av oss hade lust att åka iväg och handla men rotade vi tillräcklig ordentligt i frysen så hittade vi något att trolla fram en middag av. Blev stekt fisk med god dressing som vi gjorde på crème fraiche blandat med ört & vitlökskrydda, även den från Krusmyntagården. 


Hej på er!

Hur har ni det?
Här är det hockey för hela slanten. Slutspel och då har jag inte så mycket att säga till om vad gäller val av tv-program:S Men vi har haft vänner här som bara bor några kvarter från oss så det blev en rätt trevlig match ändå:) De väntar barn i början av maj och det är så roligt att vi har så många vänner runt i kring oss som också får barn i år.

Annars har det varit en innedag idag. Vi skulle åka iväg och få några ärenden avklarade men det började ju piska ned ännu mera snöblandat regn så nej, vi sköt fram det till fredag och tog en dag hemma istället. Men börjar bli riktigt trist med regnet nu så imorgon vill jag inte ha något regn. Då vill jag ut och få frisk luft och rasta av Wilma:) Hoppas ni har en mysig kväll!
Kramar
4 kommentarer:

 1. Hej hej!
  Å vilka fina bilder och det låter som om ni är riktigt duktiga trollkarlar..;)
  Å tapeten...himmel vilken fin! Den har jag aldrig sett förut och om jag hade haft småbarn nu skulle jag haft pricksis den..;)
  Kram Katarina

  SvaraRadera
 2. Hej, så fint du har det!! Du inspererar verkligen mig!! Måste fråga vart man kan köpa sina vita tallrikar du dukat med? Är i behov av nya. Då mina fått fula märken av besticken :( får dina på bilden de? Ha em superfin dag!! /Sofie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack rara!! Och så glad jag blir som inspirerar dig:)) Jag vet precis vad du menar, vi hade Arv från ikea som blev jättefula av besticken så i julas önskade vi oss Swedish Grace serien från Rörstrand och är jättenöjda med den. Finns flera fina färger som man kan komplettera med om man vill det! Är sugen på att köpa rosa muggar till nu:) Cervera har den bl.a.! Ha en superfin dag du med!
   Kram fredrika

   Radera
 3. Här har det också regnat hela veckan, men de lovar bättre till helgen som tur är! Det gör inte så mycket att det regnar när man jobbar, men nu är det allt dags för sol och vårkänslor igen!
  Den där rosen är ju så fin, men jag brukar inte våga mig på dem för de är så svåra att sköta... Men man får njuta så länge de varar ;-)
  Kram

  SvaraRadera