söndag 13 april 2014

Bara två veckor idagJag och min minsta tjej kalasfina innan vi gick iväg för att fira Ellen igår:) Och eftersom batteriet dog när vi väl kom till kalaset så bidde det inga fler bilder så ni får hålla till godo med mig och Elsa, som blir två veckor idag! Lilla pluttunge! 


Hej denna söndag!

Ännu en skön och mysig förmiddag har vi avverkat framför nyhetsmorgon. Jag älskar dessa och och kommer sakna dessa när sambon börjar jobba imorgon och vardagen börjar på riktigt för mig och mina tejejer. Och vi börjar med ett besök hos bvc redan kl 9! Känns ju nästa lite stressigt när man är mammaledig...haha! Men blir rätt bra och få lite vardag och rutiner igen. I den här familjen mår både jag och barnen bästa av det:)

Men det var i morgon det. Idag tror jag det blir en rätt lugn söndag. Vädret är lite trist så blir lite innefix. Vad hittar ni på?


Ha en skön söndag så ses vi senare!
19 kommentarer:

 1. Jag tror att vi mår bra av rutiner, de flesta av oss, faktiskt ;)
  Klart det blir en omställning att vara ensam med barnen efter att ha haft sambon hemma, men du kommer snart in i det och fixar det galant! Vill man så kan man! Tro mig! Mannen i mitt liv jobbade på annan ort 20 mil bort, veckopendlade, i flera år och under den tiden föddes dotter nr 4. Det var ångest när hans första pappavecka var över och jag skulle vara själv igen. Men det gick det också! (Men jag vill inte rekommendera någon att ha det så under en längre tid)
  Vad otroligt söt lilla dottern är!
  Kram och ha en fortsatt härlig söndag!
  /Maria

  SvaraRadera
 2. Vilka underbart vackra bilder på er, fina tjejer! Så söt och go hon ser ut din lilla snäcka, blir så avis varje gång jag ser bebisbilder..
  Ja visst vill man stanna i den där goa bubblan när man är samlad hela familjen de där första bebisveckorna :) Tiden går alldeles för fort!

  Kram och mysig söndag på dig,
  Catta

  SvaraRadera
 3. Längesedan jag kikade in här, finns så många mysiga bloggar så man hinner inte med alla eller hur? En sån söt liten tjej du fått, grattis, så mysigt. Du ser också fräsch och pigg ut, det är så skönt när man har mannen hemma första tiden.

  Jag tar mig en stund framför datorn i dag, barnen leker här och mannen jobbar.
  Har startat en tävling på bloggen i dag, hjärtligt välkommen att delta!

  SvaraRadera
 4. Vilken fin bild på er =)

  Visst är det härligt när man är lediga tillsammans och kan göra lite vad man vill men det är ändå himla skönt att ha rutiner hemma att följa. Man blir liksom inte lika slapp då. Kommer Wilma vara hemma med er hela dagarna eller ska hon gå på förskolan?

  kramar

  SvaraRadera
 5. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 6. Underbart foto på er ♡ ...

  /Kramen

  SvaraRadera
 7. Så fina foton på er!

  Här blev det en PW direkt efter frukosten, sen när det inte blev regn idag så tvingade vi oss att putsa fönster. Det måste nog vara bland det tråkisgast man kan göra här i livet. ;) Städfirman vi har brukar göra det men till skillnad från städningen så har vi inte varit så nöjda med putsningen, så denna gång gjorde vi det själva.

  Kram Linda

  SvaraRadera
 8. Åh så fina ni är! Och så fint namn hon har fått lilla Elsa! Spännande att se era fortsatta projekt, kram. Suss

  SvaraRadera
 9. Så fina bilder! Jag förstår att det kan bli stressigt att vara på bvc redan nio. Dels att klä trollungen och sedan kanske den lilla vill äta och sedan kanske någon gör ner sig och sen ska ju du hinna få på dig kläder också. Hua jag blir stressad bara jag skriver det här. Jag kanske ska komma och hjälpa dig i morgon....
  Kram Helena

  SvaraRadera
 10. Hej:-) Vilken fin bild på er.Som jag skrivit tidigare,ni har ett så vackert hem. Ha en fortsatt fin söndag kväll. Kram /Marie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Go kväll:) Tack rara du!! Blir så glad av dina fina kommentarer som du lämnar hos mig!! Tack hjärligast:) Ha en fin kväll du med, här blir det söndagsfilm på fyran! Kram fredrika

   Radera
 11. Så fina ni är!

  Jag är också lite nyfiken på huruvida ni kommer ha stora flickan hemma eller inte?

  Jag sa själv nämligen upp min killes plats häromdagen efter mycket velande fram och tillbaka. Men tror att det blir bäst ändå.. Vi kommer ju först ha en långt sommarlov tillsammans innan bebis kommer och sedan kommer jag och maken vara hemma tillsammans i en månad, så han kommer vara ifrån förskolan så länge, så det känns som att det nästan skulle bli en ny inskolning i annat fall. Sedan har jag en riktigt mamma-kille med, som för det mesta är nöjd med att vara hemma.

  Kram

  SvaraRadera
 12. Så fina ni är,och så fräsch du ser ut!! Det gjorde inte jag 2 veckor efter förlossningen ;)

  trevlig kväll!

  SvaraRadera
 13. Vilka fina bilder på er.
  Ha en fortsatt bra Söndag kväll
  Kram Linda

  SvaraRadera
 14. ja du .. hur som helst mår man ändå bäst utav det vanliga och rutiner. får se hur det går här nu i en vecka på påsklov med barnen hemma.
  Åhh så fina ni är.. så söt hon är är lilla Elsa. Ha nu en fin start på veckan kram

  SvaraRadera
 15. Fin mamma, fin dotter. Så skarpa fina bilder du bjuder på. Blir sugen på att skaffa en bra kamera, har ju alltid min mobilkamera & tar med blir ju inget vidare.

  SvaraRadera
 16. åååå,,sååå himla fint kort på er och trevlig påskvecka.. kram

  SvaraRadera
 17. Åhh vilken liten goding! Fina är ni båda två såklart ;)

  Ha det fint //PIllan

  SvaraRadera