måndag 14 april 2014

Bara vara i vardag och påskvecka


Det kan ju faktiskt rasa ned någon smula (eller jättemånga..) när Wilma äter:) 


Och jag släpper inte henne (eller förlåt, kakan:S) med blicken.Så här ser det alltid ut när Hubbe är hos oss och Wilma äter. Bäst tycker han är när även Ellen sitter med, dubbel chans till smulras liksom..haha!


God morgon vänner!

Påskveckan börjar idag. Med sol och blå himmel, så rackarns bra det känns! Men för första gången på jag vet inte hur många år ska vi vara hemma i påsk. Vi brukar alltid vara i Lofsdalen med hela min familj men i år valde vi att vara hemma då vi fått en Elsa som fortfarande är så liten. Men som jag kommer längta, påsken är ju ofta så ljuvlig där uppe. Sol, varmt och massa roliga snöaktiviteter! Och även fast påsken är väldigt sen i år så verkar det finnas bra med snö. De som är där får helt enkelt njuta åt mig med:) Och istället få vi påska till det hemma och brorsan och hans familj är hemma så påskafton firar vi med dem!

Hur firar ni påsk?

Jag och tjejerna har vår första "vardag" ihop också idag utan pappan. Men som många höll med om igår så är det skönt att komma in i rutinerna. Och idag börjar vi med besök hos bvc och sedan tänkte jag ta en promenad med tjejerna som också ska bli en rutin.  Jag mår så bra av att röra mig så har verkligen längtat efter att komma igång igen och nu är det bara att kicka igång med promenader. 

Jag önskar er en härlig måndag så ses vi senare! Nu ska jag tag i två sötnosar som myser i sängen.
Kram6 kommentarer:

 1. Smart hund! Jag känner igen de där trixen här hos mig också :-) Superfina bilder!! Ha en go start på påskveckan!

  SvaraRadera
 2. Så fina bilder, hihi förstår hunden att det är smart att sitta där & vänta.
  Ja idag bjuds det verkligen på fint väder, synd jag sitter inne & jobbar hela dagen annars hade en skön promenad inte suttit fel.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Vilken liten sötnos! Hihi jag kan tänka mig att det är tacksam att vara hund i en småbarnsfamilj :-).

  Vi har också sol - hurra!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 4. Hihi, vilken sötnos! Eller TVÅ! Vi ska också vara hemma i påsk och bara ta det lilla lugna, så sköönt!
  Ps. Du, glöm inte att uppdatera min nya adress här intill! Den gamla hänger liksom inte med. Ny: www.valkommen-hem.styledevie.se
  Ska lägga upp dig och mina gamla följare snart, så fort jag fått pli på sidan!
  STOR KRAM!
  Judita

  SvaraRadera
 5. Vilka gulliga bilder! Firar påsk på en fotbollsplan i år, cup med äldsta tjejens lag hela påsken.

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 6. OOhhh så underbara bilder!

  SvaraRadera