torsdag 10 april 2014

Bara vara storasyter och fått tillbaka solen


Älskade unge. Som nu är storasyster och finner sig i det så bra. Hon kramar och pussar på Elsa och säger "gomojjon" till henne så fort hon vaknar från en sovstund. 


Och visst blev liten stor helt plötsligt. Hon pratar, sjunger och räknar. Och frågar jag vem hon älskar så svarar hon nu "eskar ohanna" Moster såklart, den bästa mostern man kan ha. Och jag blir så varm, tänk att hon är omgiven av så många varma och kärleksfulla människor. 


Och hon och pappan har blivit ännu tightare dessa två veckor vi varit hemma. Hon gillar läget när Elsa tar upp mammans famn för att äta. Som morgonen när dessa bilder togs. Håret fixade pappan i en tofs uppsatt av kärlek och kläderna valda av Wilma. Såklart kläderna hon fick av "hellen och ohanna" när hon fyllde. Så vad gör det om hon hittade dem överst i smutskorgen, lite smuts på knäna är inte hela världen en förmiddag hemma. Eller att man sätter byxorna bak och fram. Vad gör väl det. När man gått och blivit storasyster. Den allra finaste vi kan ha.Hej soliga torsdag!

Har ni också fått solen tillbaka? Det har vi, så underbart! Så efter Wilma sovit sin lilla tupplur och vi fått i oss lunch så blir det en dag ute. En tur ut i skogen kanske för att hitta påskris och kanske en liten söt bukett vitsippor. Ut ska vi i alla fall, som jag längtat efter den här dagen. 
Sol, vår och härlig luft:)


Ha en fin dag så ses vi senare!
KRAM

3 kommentarer:

 1. Åååå, ja den där kärleken till sina barn.... Finns liksom inget som får hjärtat att svälla så totalt.
  Ja, min tjej är ju nio och JÄTTESTOR i jämförelse med dina barn, men hon kommer alltid vara min lilla sessa <3
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Ja kärleken till sina älskade barn kommer alltid att finnas där .Hon är så himla söt din Wilma .Underbara bilder .Ha en fin torsdag .Kram Rita

  SvaraRadera
 3. Men ååååh vad söt! Haha! :) Trevlig helg!

  SvaraRadera