onsdag 9 april 2014

Bara Whole wide world från Mr PerswallNär jag var hos syrran igår så fick jag se Ellens rum som börjar bli klart. Och måste visa er tapeten hon fått i sitt rum. Whole wide world från Mr Perswall som bara är underbar. I fina dova behagliga färger och mönster. Och finns mycket att peka och fråga om på den ju äldre hon blir:)


En jättefin klädställning har hon också fått som en bror till Ellens farmor snickrat ihop. Och "gungfåret" är bra mysigt. Och kul att gunga på som ni såg på Wilma igår:)


Så ett tapettips från Ellens rum! 
Och när resten av rummet också är klart så ska jag visa er det med!


Godmorgon!

Redan onsdag som bjuder på snöblandat regn som ser ut att piska en i ansiktet om man skulle ge sig ut. Ser inte alls trevligt ut. Så ett fikabesök från min mormor och morfar i eftermiddag blir jättemysigt. Men innan det tänkte vi ändå ut i tråkvädret och hinna uträtta några ärenden på stan så borde kanske sätta lite fart nu.

Frukost och kaffe så får vi igång denna onsdag!
Vi ses senare, ha det fint tills dess
Kram


5 kommentarer:

 1. Det är som i ett vackert barn magasin!! Hade min dotter vart yngre hade jag tvärt köpt den där tapeten, den var så snygg. Men gissar att det kommer upp Justin Bieber & Isac Elliot affischer på dotterns rum när som helst, så jag tror vi kör på rena vita väggar till den fasen är över.

  Ha en kanon fin dag

  SvaraRadera
 2. Men oj vilken energi du verkar ha!! Men visst är det skönt när papporna är lediga o man kan dela upp ansvaret lite. Nu hoppas jag på bättre väder för jag känner inte för promenad med lillgossen när det bara regnar o blåser ute!

  Jättefin tapet!!

  Kram malin

  SvaraRadera
 3. Men oj vilken fantastisk tapet!!!! Aldrig sett förut! Så fin!

  SvaraRadera
 4. Jag älskar tapeten! Har själv funderat på den till min lille kille.

  Jag har nyligen hittat hit till din blogg och tokgillar den. Ert hem är så fint och det är så roligt att läsa om din lilla Elsa, då jag till sensommaren också ska få barn nr 2. :)

  Kram Daniela

  SvaraRadera
 5. W.O.W vilken underbar tapet! Den skulle tyvärr inte göra sig i Nikkis rum då det är ganska litet och L format... Men en härlig inspiration ger tapeten med sina härliga färger!!

  Kram P

  SvaraRadera