torsdag 1 maj 2014

Bara 1 maj

Just nu en kaffe och en skön stund i soffan medan båda tjejerna sover. Bläddrar lite i en inredningstidning och kikar efter sovrumsinspo. Har sålt våra sängbord och sänglampor idag vilket betyder att jag nu kan köpa nya:) Wihii! En liten regel jag satt upp just nu att sälj först köp sen. Får se hur länge det funkar;)


En jättelugn start på 1 maj har vi haft! Rätt skönt efter en jättekul Valborg som slutade vid halv två inatt när sista vännerna gick. Vi hade så roligt att inte ett endaste klick med kameran blev det. Hade fullt upp att umgås, gulla med småtejejer och när maten väl var klar så var vi alla så hungriga att vi åt som vi aldrig sett mat förr. Men så gott det var! Så det är lite soft här hemma idag, gör ju ingenting det är ju bara torsdag och riktiga helgen har ju inte ens börjat:) Men snart ska vi gå till syrran där sambon är och hjälper dem med något jobb på huset (ja, en i familjen gör iaf något vettigt idag;)) så ska ruska liv i min Trollunge nu.

Vad har ni för er idag? 

Kram så länge!

2 kommentarer:

  1. Här har vi också en riktig softardag. Inte roligt att vara ute då det snöar och regnar om vartannat. Är så avundsjuk :) på er som har nära till familjen och har barn i samma ålder och faktiskt verkar uppskatta att umgås. Min man och jag är båda inflyttade och har föräldrar och syskon på annat håll vilket är tråkigt, speciellt dagar som denna. Ha en fortsatt trevlig första maj. Kram Malin

    SvaraRadera
  2. Bra resonemang att sälja först. Borde man tänka på lite oftare. Fina bilder som vanligt hemma hos dig.
    Kram helena

    SvaraRadera