söndag 18 maj 2014

Bara 7 veckor


7 veckor blir hon idag min lilla plutta! 


Så några nya plagg har hon vuxit i (lite stora än kanske men men..). Body från HM, byxa och strumpor Newbie.Godmorgon!
Nu håller frukosten på att städas bort och vi ska klä oss för att gå ut och trädgårdsfixa. Jag var ute flera timmar igår kväll när vi kommit hem och när jag kom in plöjde jag trädgårdsinspiration i tidningar och på nätet. Kan ju inte mycket alls men det är så kul att lära sig. Vi har en trädgård som är full av grönska men som det inte alls är någon ordning på nu. Finns en pärm där namnen på alla växter finns och vart det sitter. Tacksamt för hur lätt är det att titta på det gröna som växer nu och veta vad det är? Inte alls lätt. Så nu flyttar jag om, rensar bort och planterar nytt. Vill ha en grönskande lummig trädgård men med ordning och reda. Så en hel del planering finns och det blir en hel del jobb eftersom vi typ inte gjorde något alls förra året. Men i år så. Och det är så roligt. Riktigt kliar i fingrarna, bara tiden som är min värsta fiende (och en hel del ogräs på det..haha)

Så nu ska jag gräva och plantera lite till innan jag åker till handelsträdgården.
Och just, solen lyser och ser ut att bli en finfin dag! Hurrey!

Kram så länge!

7 kommentarer:

 1. Vad fin hon är! Och sju v. Tiden går fort.:)
  Roligt med trädgård!! Du får fota och visa hur de blir, gärna innan och efter. ;)
  Själv har vi inte så stor trädgård men de är svårighet att då få den mysig och med flera olika rum osv.. Ha en fin dag! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tiden går för fort...!
   Det är så kul med trädgård men som du säger så svårt att få till helheten.. En utmaning för mig med men ändå kul! Och bilder kommer på trädgården, jag var så uppe i mitt rensande så hann inte med att fota:)
   Hoppas du har en fin kväll! Kram:)

   Radera
 2. Hej fina!

  Å lilla sötskruttan! Tänk att det gått 7 veckor!:)
  Så härligt med en lummig trädgård! Så bra att de tidigare ägarna skrivit ner allt de planterat! Jag är som du, kan inte heller så mycket men vill gärna lära mig, gårdagens inspirationsresa gav mig massor av idéer:)
  Ha en härlig utedag nu!

  Stor kram

  SvaraRadera
 3. Go fm!!
  Å lite sockertoppen :))
  Vi har en hel del arbete i vår trädgård med.. Här var väldigt igenvuxet när vi tog över, så vi har tagit bort mycket, då det inte gick att skilja ut det man kunde spara från all kirskål..
  Men vill ha det ganska enkelt, jag gillar inte att rensa rabatter så jag vill hellre ha lådor och krukor med odlingar och blommor o växter i:)
  Här regnar det just nu, hmm!
  Ha en skön dag nu!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Vilken söt lite tjej ni har! Och tiden går verkligen hur fort som helst...
  Javisst är det kul med trädgård och alla fina växter som finns. Jag kan gå och titta hur länge som helst i butikerna innan jag bestämmer mig för nåt som inte fanns med på listan när jag åkte dit. Och varje höst tänker jag att nästa vår behöver jag inga nya växter, men när våren väl är här så har jag helt andra planer :) Men roligt är det! Ska bli spännande och se hur ni får det i trädgården sen. Ha det gott, kram Hanna

  SvaraRadera
 5. Så fort tiden går, men så söt hon är & fina byxor också KappAhl har ju så mycket fint just i det märket. Det är de som är det trista att bo i lägenhet att vi inte har någon trädgård :/ får väntas lite till med de tyvärr.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Men halledusingen så söt!
  Och BRA klädsmak har hon med ;)

  Kram Kram

  SvaraRadera