söndag 18 maj 2014

Bara bubbel ikväll


Jag avslutar helgen med lite bubbel i glasen och italienska charkuterier. Mmm så gott och det tillsammans med syrran och Lotta som är hemma från Köpenhamn. Så roligt och kommer bli en massa skratt och babbel:)Hej på er!
Vilken helg vi haft, helt underbar! Jag har tåtat (och slitit) i trädågården hela dagen och det blir såå fint!  Har rensat och planterat pioner, myskmadra, riddarsporrar och lavendel och sått fina sommarblommor. När jag var liten kunde vi plocka snittblommor i hemma i trädgården och jag tycket alltid det var så fint med den lilla buketten. Så nu kan det plockas hos mig också om det bara växer som det ska:) Det är en hel del mer arbete kvar i vår trädgård men när jag nu börjat så bara poppar det upp ideér i huvudet. Så roligt och jag villl helst gå ut och fortsätta dygnet runt till allt är klart..haha! 

Men nu inväntar jag tjejerna för en girlsnight:) Så 

Önskar er en fin kväll!
Kram 


9 kommentarer:

 1. det var underbart när man var liten och man fick gå ut i trädgården och plocka sin egen bukett!

  SvaraRadera
 2. Mmm så gott det ser ut:)

  Kul att plantera lite blommor.
  Jag bara plockar bort och flyttar om jag, allt för att ha något att göra..;)

  KRAM

  SvaraRadera
 3. Härligt med tjejkväll, längtar tills jag kan äta alla goda ostar och charkar igen... saknar verkligen det :)
  Hoppas att ni hade det trevligt igår!

  kram

  SvaraRadera
 4. Mmm, så gott det där ser ut! Det är nog det jag saknar mest som gravid, goda ostar och lite god dryck...

  Kram

  SvaraRadera
 5. Tur att du festar lite ikväll så vi får låna din sambo en stund. Han har hittat vår godisskål och mumsar för fullt....men han jobbar lite också. Det blir såååå fint med vår nya garderob. Tyvärr får jag ingen walk-in-closet, som är min dröm att få ha, men det finns inte plats för det i vår lägenhet, så ska jag ha en sådan så får vi flytta till något större.
  Hälsa Lotta så gott från mig och ha en supertrevlig kväll.
  Hälsningar
  Terese Åkerlund

  SvaraRadera
 6. Vad trevligt med lite bubbel på Söndagskvällen! Visst är det kul att plantera så man senare kan plocka in sina egna buketter.
  Kram och Skål!
  Helena

  SvaraRadera
 7. Gott! Blir sjukt sugen! En annan har precis dragit i sig en slaskig skål med corn flakes och mjölk, inget vidare i jämförelse med de där goa grejerna du har på brickan där haha. Jag får gotta till det en annan kväll, helst med en ledig sambo ;)

  Hoppas ni har en supermysig kväll med mycket skratt och trevligheter! Och du, bilder på trädgården, please..
  Vi plockade oxå alltid från trädgården när vi var små, både till buketter, midsommarkransar och annat, såå mysigt! Mina föräldrar har en mindre botanisk trädgård så det finns en del :)

  Kram!

  SvaraRadera
 8. pioner är en favorit! jag önskar hela trädgården var full med massor av blommor! :)

  SvaraRadera
 9. Åh så gott det ser ut! Hoppas ni hade en supertrevlig kväll. Er trädgård är säkert toppenfin vännen! KRAM

  SvaraRadera