måndag 19 maj 2014

Bara dagens klipp
Äntligen har jag varit hos Sara och de andra trevliga tjejerna som jobbar hair:) Så nu är jag snygg och fräsch i håret efter att blivit slingad och klippt. Och så där skönt masserad i hårbotten så man nästan somnar:)

Snygga hollywoodlockar fick jag också. Tänk om man kunde få det varje morgon...:)

Supernöjd är jag!


Gokväll på er!

Så här sitter jag vid bordet i köket med snygga hollywoodlockar:) Sällskapet är en mätt och sömnig Elsa i jamas så någon hollywoodfest verkar det inte bli..haha Ska istället så fort hon somnar röja undan här hemma innan jag tar kväll i soffan med en stor kopp chaithé. Det är så skönt städa undan varje kväll innan jag sätter mig soffan. Och framför allt gillar jag känslan att kliva upp till ett undanplockat hem (om än det så bara vara i i några minuter innan Wilma belamrat det med dockor, böcker och trolldeg lite överrallt..)

Men nu tror jag min lilla skatt behöver hjälp att vaggas till sömn så ha en skön kväll, vi hörs imorgon!
Kram på er! 
14 kommentarer:

 1. Hej vännen!

  Åååå så himla fin du är! Ja hela du men framförallt håret;)
  Ser verkligen fräscht ut!
  Jag brukar ju också få såna där snygga Hollywood lockar när jag varit hos frisören och det är ju vara så snyggt!
  Hur som så är du snygg! Nä nu ska jag nog boka frisörtid, börjar bli dags:)

  Ha en fin kväll nu!

  Stor kram

  SvaraRadera
 2. Wow! Så fint det blev! Min finaste Fia, tusen tack för igår också. Jag längtar tills i sommar då vi förhoppningsvis kan vara samlade alla fyra. Kramar

  SvaraRadera
 3. WOW så fin du blev i håret.Helt underbart med frissa beök och bli lite ompysslad .Ha en skön kväll .Kramar Rita

  SvaraRadera
 4. Jättesnygg i håret blev du. Du ser ut som en riktig glammom..
  Jag har stupat i soffan ikväll, fast jag inte gjort så många knop.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 5. Åååå så fin du är!!! Har med varit hos frissan idag, men inte fick jag några hollywoodlockar inte;-)
  Näää, jag sparar ju ut igen, phu! Klippte av det i höstas i kort page o nu vill jag ha lite längre igen.
  Det växer som tur är ganska snabbt o jag klipper mig med jämna mellanrum, så nu kan jag iaf få ihop en liiiiten tofs;-)
  Kram Anna

  SvaraRadera
 6. Så fin och fräsch du är Fredrika! Med eller utan Hollywood-lockar ;) Det är inte mycket som slår ett frissa-besök, underbart är ordet! Själv klippte jag av mig håret för ca en vecka sedan, från ungefär din längd till en kortare page... Hjälp tänkte jag till först, men behövde verkligen en förändring! Och jag stortrivs!

  Hoppas du får en skön och lugn stund i soffan!
  Kram, Paula

  SvaraRadera
 7. Men så snyggt och fräscht! Skulle själv behöva ta en tur till frisören. Man glömmer lätt bort sig själv men det är helt fantastiskt när man väl är där. Älskar att bli ompysslad på frisörsalongen eller på andra ställen där man mår fint och har de bara bra :) Kram

  SvaraRadera
 8. Jätte fin i håret blev du.
  Jag är precis likadan som dig med att plocka undan innan jag lägger mig, förutom om jag har somnat i soffan vid tv.n och vaknar upp typ 03 för då har jag ingen större lust en fin kväll att göra det mera än att bara ta mig till sängen hehe.
  Men annars så finns det ju inget skönare än att vakna upp till ett prydligt hem.
  Ha en fin kväll
  Kram Linda

  SvaraRadera
 9. Å supersnyggt! Snygga lockar och du ser så fräsch ut:)

  Kram
  Adela

  SvaraRadera
 10. Du är så fin vännen! Visst är det härligt att få huvudmassage hos frisören, jag brukar också nästan alltid somna. KRAM

  SvaraRadera
 11. grymt snyggt! du ser ut som a million dollars!

  SvaraRadera
 12. Super snyggt & sommar fräscht.

  Önskar dig en super fin vecka <3

  SvaraRadera
 13. Fina lockar! Det är ju bara så skönt att bli ompysslad ett tag!
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera