onsdag 14 maj 2014

Bara en dagensEn dagens. I gamla kläder men kommer nu i några av dem gen. Så skönt och utbudet i min garderob blir genast aningens bredare:) Håret däremot.. ujuj vilken katastrof..haha! Borde gjort något åt det innan Elsa kom men nu är frisörtid bokad. På tisdag och ni kan tro jag och mitt hår längtar:)

Sjal och byxor Lindex, top Vero Moda


Hej på er! 

Kikar in lite snabbt och säger hej:) Här är vi på språng till syster där vi ska få lunch. Men hoppas bara det inte börjar regna.. Idag har vi ena stunden nästan lite sol och andra gråa regnmoln. Så inga sommarfeelings utan håller mer tummarna att vädergudarna är på min sida under promenaden. 

Vad har ni för er idag?


Ha en fin onsdag så ses vi senare!
KRAM

4 kommentarer:

 1. Va fin du är! Och vilka ögon. Förstår att de ska bli skönt att gå till frissan. Även om jag tycker att du är väldigt fin i håret. Här har vi samma väder. Lite sol och sen stora moln. Hann med vår morgonpromenad utan regn men när vi kom in började det mullra. Se hur de utvecklar sig. Ha en underbar onsdag. Kram

  SvaraRadera
 2. Så söt du är! Inte undra på att småflickorna är söta som socker! :)
  Vad smart att lägga fram de söta små bebisplaggen synligt! Som du säger, varför ska de ligga gömda i en låda, den korta tid som de faktiskt passar i storlek. Bra idé! Så mycket sött du visar, nu. Jag blir nästan att längta efter barnbarn... Men inte än, jag har bara nyss fyllt 43, det är för tidigt för mig ;) Men när jag passerat 45, så absolut! ;) =)
  Kram på dig och ha en fin dag!
  /Maria

  SvaraRadera
 3. Här har du en till med behov att gå till frissan! Jag har bokat men var våghalsig och väntade någon vecka till så att vi kommer närmare sommaren, vad den nu är för här
  Är
  Precis som hos dig! Sol och regn om vartannat!
  Ha en trevlig lunch!

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 4. Låter skönt att du bokat en tid hos frissan, det är alltid lika skönt! :)

  Kram Jenny

  SvaraRadera