tisdag 20 maj 2014

Bara från & other stories
Morgonkaffet togs i soffan där trädgårdstidningen låg kvar som jag bläddrade och hittade inspiration i igår. Så fortsatte bläddra idag. Skriver upp namn på buskar och olika perenner. Och bilden i huvudet blir allt tydligare och tydligare på hur jag vill ha det. Mitt i allt ligger den lilla handkrämen från & other stories. Doftar så gott och just nu är jag helt beroende av handkräm. Blir så lätt torr så jag har en handkräm lite överallt, badrum, väskan och just den här lilla är perfekt att ha med sig. Och det är fler som gillar handkräm här hemma men tror den är till för att smörja med lite överallt utom på just händerna.. 


Så här har vi efter morgonstöket haft en mysig förmiddag:)


Hej tisdag!

Det är en grå morgon vi har i min lilla stad men väderappen lovar soool på eftermiddagen och det hoppas jag den håller:) För så fort syrran och hennes kids kommer ska jag åka och köpa mer planteringsjord så vi kan plantera och så frön i pallkragarna. Och med hjälp av två 2-åringar kommer det kanske växa upp, sallad, dill och rädisor huller om buller i sommar?! Nej då, pedanta ska nog se till att rätt frön kommer i rätt fålla..haha!

Men nu ska jag fixa i ordning mig själv medan tjejerna fortfarande sover!
Trevlig dag till er!!8 kommentarer:

 1. åh du lever min DRÖM! jag är besatt av tanken på att köpa hus, få gröna fingrar och planera en trädgård! Men det är ju stört omöjligt att hitta rätt hus. Jag LÄNGTAR till jag drar på mig gummistövlarna och får bege mig ut å gräva!

  SvaraRadera
 2. Åh vad härligt med nytt i trädgården!
  Jag är verkligen jättedålig på det..mamma hjälper mig som tur är!

  Så skönt med handkräm min favorit är Nuxe!

  Ha en fin tisdagskväll!
  Kram
  Lotta

  SvaraRadera
 3. Fina bilder, och vilket vackert hem du verkar ha alltså! Love, love, love!

  SvaraRadera
 4. Har jag handkräm framme så har Colin den antingen i munnen eller i hela ansiktet inom 2 minuter haha... kul att plantera och planera trädgård, jag tykcer att sånt är så himla svårt. Att få ihop allt med blomningstid, storlek och färger... ska bli kul och se vad ni funderar ut :)

  ha en trevlig kväll! Och så fina bilder, som alltid ;)

  kram

  SvaraRadera
 5. Handkrämer doftar så gott. Det kom tre olika dofter i ett paket från vår Emelie. Men att så fröerna lite huller om buller tyckte jag lät mysigt. Kram Anita

  SvaraRadera
 6. Tack för en superbra blogg . Tänkte bara fråga var du köpt dom där glasen , ser ut som kristall glas som du har ljus i, sugrör med mera. Vart kan jag köpa dessa? Kram Agneta  SvaraRadera
  Svar
  1. TACK!! Du menar nog glasen från Lagerhaus! Mycket bra pris och har använt jättemycket, till lite allt möjligt som du sett:) De finns även på Cervera.. Hoppas du har en solig dag som jag!
   Kram fredrika

   Radera
 7. Tusen Tack för svaret :) ska leta där. Tack än en gång för en bra blogg som inspirerar och där sakerna inte behöver kosta en förmögenhet eller vara märkes-äkta -saker för att skapa ett harmoniskt , stilrent och vackert hem . Solen skiner här hos mig idag också :) Önskar dig en härlig dag i solen. Kram Agneta

  SvaraRadera