söndag 4 maj 2014

Bara en solig söndagSer ut som vi avslutar denna långhelg med en solig söndag:) Solen skiner in i vardagsrummet och ger sånt ljus (och gör det tokvarmt;)). Härligt! Så vi ska så fort Wilma vaknar klä på hela familjen och ta oss ut i trädgården för att fortsätta trädgårdsfixet. (Och hoppas att Wilma nöjer sig med att vara just där och inte rymmer till lekparken hela tiden för att gunga..) Sambon har redan varit ut och klippt gräset och tvättar nu bilen, majtecken de lux ju:)
Tjingeling!

Hur avslutar ni denna helg? Som jag tycker varit jättelång och skön. Visst har det gått fort men tycker vi hunnit mycket så förstå om helgerna var så här långa lite oftare. Vi började söndagen med lite trevligt kaffefrämmande men ska nu ta tag i dagen så vi hinner ut en liten sväng innan det är lunch. Ibland känns det som om man knappt hinner äta frukost förrän det är lunchdags. Men så är det väl när man har barn, äta, sova, äta, sova...typ hela tiden:S Så dags att sätta lite fart här!

Önskar er en fin söndag så ses vi senare!
Kram


8 kommentarer:

 1. Jag tänkte nog gå ut och fixa lite i trädgården jag med, sambon är hos grannen och hjälper honom att bygga upp hans altan ( har nog en baktanke med att han ska få hjälp då vi ska bygga upp våran ) nej då de brukar hjälpas åt mycket, och vi umgås ju även annars med så
  Ha en fin dag
  Kram Linda

  SvaraRadera
 2. Visst är det så, äta sova, äta sova....

  Här har vi sjukstuga. Lillen är febrig och förkyld, så vi får mestadels vara inomhus. Hoppas att han snart piggnar till!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Supersnyggt print du hade där inramat!

  Ha en fortsatt fin solig söndag, iskallt och lite snö/hagel här hos mig!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 4. Här har vi haft väldigt omväxlande väder idag. Det har gått från strålande sol till tokkallt, hagel och blåst. Hade helst av allt legat kvar i sängvärmen men det gick inte försig. Söndag är ju lika med simskola för oss så det var bara att gilla läget :) Men nu är vi ju inne i maj som sagt och det kan bara bli bättre. Var på IKEA och tittade på avlastningsbordet/laptoppbordet som ni har, var det svårt att ta bort hylldelen? Önskar er en härlig söndag. Kram Malin

  SvaraRadera
  Svar
  1. När vi kom ut så blev snart vädret så hos med. Inget regn men väldigt omväxlande. Så nu hoppas och längtar vi efter sol och värme:) Eftersom man bygger ihop laptopbordet så undvek jag bara att montera dit den lilla hyllan. Inga konstigt eller svårt:)
   Kram fredrika

   Radera
 5. Hej vännen!

  Härliga bilder som alltid!
  Idag har solen lyst här i Örebro med men det var rätt kyligt. Vi var på kvartersloppis i Sörby och då frös jag en aning, var väl för sommarklädd kan jag tro;)
  Hoppas ni fick en härlig trädgårdsdag!

  Kram på dig

  SvaraRadera
 6. Härliga bilder :)! Vart kommer tavlan/print ifrån? Jättefin :)!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Den är beställd från modernamuseet.se, gillar den jättemycket!

   Radera