söndag 11 maj 2014

Bara ett sent go´kväll


Hej denna söndagskväll!

Så sent jag kikar in till er denna söndag (och helg till och med), och det riktigt kliar i kroppen att få fota, pilla med redigeringen av bilderna och sen skriva av sig till er när det gått så lång tid:) Men ibland blir det så och helgen har bestått av storkalas för fina svärmor hela dagen igår och idag har vi varit i storstan och bl.a. besökt Ikea. Vet knappt om vi kom hem med det vi skulle men heeela dagen tog det. En regnig söndag så det var ju några fler än vi som tagit sig dig:S Lite krassliga är vi fortfarande också så igårkväll sov jag mig igenom hela kvällen. Höll mig vaken halva startfältet av Eurovison så jag hann se Sanna. Och visst var hon bra? Vilken röst och bara så strålande snygg!  Så kul att hon tog en pallplats hon är så förtjänt av den:)

Hur har er helg varit?

Nu ska jag mumsa i mig det sista av "godisskålen" för ikväll. Jordgubbar, kiwi och ananas, fräscht och så mumsigt:) Och kika runt vad som hänt i bloggvärlden.

Hoppas ni har det bra ikväll!
Kramar

3 kommentarer:

 1. Hej på dig! Ja regniga söndagar vill man ju gärna hitta på något roligt, vi åkte till lekland och var väl inte direkt själva där heller.. =)

  Köpte också hem jordgubbar till denna helgen men vågade inte äta dem så jag var rädd att Melker skulle reagera på det när jag ammade.. Annanas har jag heller inte vågat äta av den anledningen, annars älskar jag det! Åt tacos häromdagen och det verkade inte vara så lyckat för en liten bebismage så det ska jag hålla mig borta ifrån!!

  Önskar er en fin vecka!
  Kram malin

  SvaraRadera
 2. Hej vännen!

  Kan tänka mig att ni inte var ensamma på Ikea:)
  Min Gustav var dit en sväng idag men jag stannade hemma och fixade, var inte så sugen att trängas med folk dessutom skulle vi bara ha en skrivbordsstol och det kom han hem med. Hade jag följt med hade vi säkert kommit hem med mycket mer saker som vi "behövt" hihi;)
  Jordgubbar äter vi nästan varje dag i frukostyoghurten! Så gott!
  Kul att du gillade jeansen, mina nya favoriter:) Ska försöka visa bilder på mig själv lite oftare, om jag vågar;);)

  Krya på er nu!

  Stor kram

  http://1.bp.blogspot.com/-WSPPCCYyJIY/UjtGhk-NN_I/AAAAAAAAHHw/qdBWRZBY6ho/s1600/IMG_5747.JPG

  SvaraRadera
 3. Hej där
  Min kväll har spenderats med att laga middag och sen sitter jag och softar i soffan till filmen lyckan, kärleken och meningen med livet som går på tv 3, en trevlig film.
  Ha en fin kväll
  Kram Linda

  SvaraRadera