lördag 3 maj 2014

Bara fikat igen och filmtips till kvällen

Som om det inte räckte att fika på kondis på förmiddagen när vi var på stan så blev det gofika på eftermiddagen också:S Jag skyller på sambon som är en riktig gottegris;) Så han bakade en klassisk god kladdkaka (och jag pudrade florsocker och dekorerade med citronmeliss medan sambon skakade på huvudet..haha) som vi fikade på eftermiddagen.
Hellooo!

Klockan är redan 19! Har ännu inte vant mig vid att kvällarna är så ljusa. Men klagar inte, det får gärna vara så här:) 

Har stökat runt i vårt dressingroom hela eftermiddagen och hittills har jag slängt iväg en stor säck med kläder. Så skönt det känns när jag får rensa ur och slänga. Känns som jag slänger bort lite "det-här-måste-jag-tag-i-snart" måsten från axlarna också:) Så imorgon är det vår - och sommarkläderna som rensas och hängs fram.

Men nu ska vi ta kväller här snart. Blir kex och ost ikväll till filmen som tv 4 visar, The town. En thriller jag har sett för längesen men kommer ihåg att den var riktigt bra. Så ett litet filmtips till er som också ska sitta hemma i soffan och mysa ikväll:)

Kram på er!

3 kommentarer:

 1. Haha ni slog nog mig som tyckte det blev mycket fika igår:) men det såg väldigt fint och gott ut med kvällsfikat som ni dukat upp till. Kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Så gott det ser ut! Jag har rensat i lille Måns garderob och lämnat vidare till en kompis barn. Vilka fina bilder du visar på dig och stora tjejen. Kram och ha en fin söndag/ Stina

  SvaraRadera
 3. Härligt att få rensa! Åhhh, rosa gerbera är en stor favorit, och kladdkaka!! Film, kex & ost här med...
  Fina bilder på Dig och dottern!
  Söndagskram från Kate

  SvaraRadera