fredag 9 maj 2014

Bara fina fredag

Fina fredag är här. Och ösregniga fredag:S Så vi vi mjukstartar den men mycket mys och varm dryck i koppen. Jag dricker chaithe med mycket mjölk och kardemmuma, såå mumsigt:) Och Wilma hon tittar på barnprogram och bäddar runt med sina dockor.


Jag passar på att bläddra i ny Sköna Hem och det här uppslaget är bara så inspirerande! Så behagliga och harmoniska färger. Det är så jag tänker mig känslan i sovrummet och basen med grått och vitt finns (det har ni väl inte missat;)) så ska blanda upp det med svart och dova sköna färger. Och små gröna växter lite varstans. Och buketten med blommor älskar jag. Vill åka till blomsterbutiken i stan och köpa en sån nu direkt. 


Så det har vi gjort denna morgon. Bara tagit det lugnt och myst. Men nu slänger Wilma fram kläder och säger "ilma gunga". Någon som lever efter "finns inget dåligt väder bara dåliga kläder".. Men så fungerar inte hennes mamma..haha, så nu måste jag locka med något roligare än gunga i ösregn. 


Ha en lovely fredag så ses vi senare!
Kram10 kommentarer:

 1. Jag älskar att titta in här och se alla dina fina bilder, man blir verkligen glad utav dom.

  Hoppas ni får en mysig fredag fast det regnar ute! Kramar

  SvaraRadera
 2. Låter som en härlig start på Fredagen förutom det dåliga vädret då. Här hos oss regnar det med, men nu verkar det ha gjort ett uppehåll på regnfronten.
  Jag själv laddar för en hel helg på jobbet med kvälls arbete idag och imorgon och avslutar med Söndag dag, eller ja just jag åkte på att jobba Måndagen med suck, så trist efter att ha jobbat helg att ha Måndagen med.
  Ha en fin helg
  Kram Linda

  SvaraRadera
 3. Ja men var tog våren vägen kan man undra? Hihi tur att det är någon som struntar i det dåliga vädret :-).

  Kram Malin

  SvaraRadera
 4. Ha ha ha, då är vi lika. För gunga i ösregn, nääää tack;-)
  Visst är den inspirerande Sköna hem, gillar verkligen den!
  En av mina favoriter bland inredningstidningar nu :)
  Vi ska med fixa till vårt sovrum så småningom. Mer textilier och en stooor matta under sängen så det blir lite mer ombonat.
  Men först göra klart det vi håller på med..;) Men tankarna skenar ju lätt iväg med en ibland;-)
  Ha en fin helg!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 5. Myspys! Här regnar det också för fullt och har gjort det i flera dagar. Men efter regn kommer solsken, brukar man väl säga :).
  Hoppas ni har en fin fredag och får en skön helg! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 6. Här har det också regnat på förmiddagen så denna lediga fredag bakade vi "Gula rutor" på förmiddagen, mums till fikat. Nu skiner solen och det blir långhopprep så nu ut och hoppa ;-)
  Önskar en trevlig helg!

  SvaraRadera
 7. Tråkväder här med idag!
  Man får mysa inomhus istället:)

  Ha en fin kväll
  KRAM

  SvaraRadera
 8. Njae, gunga i ösregn var inte heller en favvosysselsättning för min del när jag var hemma med mina två. Höll mig helst inne vid dåligt väder. :)

  Kram Linda

  SvaraRadera
 9. Härliga bilder! Jag köpte faktiskt med mig Sköna hem idag,så ska kika i den lite senare. Ser ju lovande ut!

  Kram

  SvaraRadera
 10. Det låter som en mysig och skön start på fredagen! Får bli en sådan för mig imorgon.
  Och så hoppas vi på bättre väder :P
  Ha en fin kväll!
  Kram

  SvaraRadera