tisdag 27 maj 2014

Bara grönt på altan
Några pics från helgens altanfix:)


Kryddor är ju inte bara gott utan också snyggt att ha på altan. I mina krukor finns persilja, mynta, salvia och rosmarin. Allt för en lyckad grillkväll, till och med drinken kan kan ordnas..haha!


Och som jag skrev för ett tag sedan så skulle altan i år få prydas av gröna stora härliga växter. Här syns ormbunkar som jag grävt upp hos min syster och planterat ned i krukor (tack för dem:)) och en gräsperenn som jag "hittade" på min framsida och grävde upp och planterade om. Så har jag lite långt till en handelsträdgård så har både jag och syrran en hel del att erbjuda...:)


En del av min altan som fått sig lite grön färg:) Gokväll!
Sitter framför Äntligen hemma och gluttar. Elsa har precis somnat här bredvid mig på en av soffornas kuddar. Och just det är så mysigt med denna bebistid. Hon somnar på mitt bröst efter att vi snattrat lite och hon bjuder på stora leenden som får hjärtat att smälta. Och sen kan jag lägga ned henne bredvid mig där hon nu ligger och snarkar så sött. Jag njuter så av just det, min lilla bebis:)

Vilken kylig tisdag vi haft, och håll i hatten vad blåsig. Vi segade oss jättelänge denna morgon, en lååång tupplur tog vi oss till och med. Så skönt och det behövdes tror jag. Har varit så trött och energilös sedan helgen så när jag la mig för att söva Wilma somnade vi alla tre och vaknade två timmar senare:S Men det gjorde nog susen för känner mig fit for fight igen nu:)

Nu ska jag kika klart på Timell och gänget, sen blir det Maria Wärn!

Kram och ses imorrn!

13 kommentarer:

 1. Så fint du fixat på uteplatsen, och med detta vädret hinner man njuta av allt det fina i trädgården. Här blir det oxå Mara Wärn. Kram Anita

  SvaraRadera
 2. Så fint på er altan! Här har det ox planterats grönt i krukorna, kram Suss

  SvaraRadera
 3. Här har också varit fullstorm idag men soligt! Härligt med det gröna på altanen! mannen har några jobbnätter så till helgen hoppas jag att det kan bli donat lite mer på altanen och just det jag har ju en lite två åring som är överallt och vips så har tiden gått och man hinner inget sen kan det vara vissa dagar som man hinner huuuuur mycket som helst...
  ja man ska njuta också
  Kram på dig
  Sandra

  SvaraRadera
 4. Fint du har på eran altan.
  Kram Erika

  SvaraRadera
 5. Hej! Så tjusigt det blev med altanfixet! :) Vill själv fixa en massor men har inte kommit till skott. Kram

  SvaraRadera
 6. Hej vännen! Så FINT du har det! Den hyllan har jag också funderat på att köpa, Ikea va? KRAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej vännen!
   TACK! Det är Ikea ja:)
   Kram och ha en fin dag!

   Radera
 7. Det är så fint med ormbunke i kruka. Jag gillar gröna växter, det finns inte så mycket blommor hemma hos oss utan mer gräs, buxbom, bambu m.m. Lavendel finns det massor av däremot, de är så fina - speciellt fjärilslavendeln.
  Ha en fin dag och hoppas att vädret blir bättre snart igen...
  Kram

  SvaraRadera
 8. Hej. Stort tack för en mycket inspirerande och härlig blogg! Vilken fin altan! Varifrån är de stora grå krukorna? Är på jakt efter liknande.
  Ha en mysig onsdag! /Cecilia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Och tack snälla du, så glad jag blir!! Krukorna köpt jag på Plantagen förra året. Och jag hoppas det finns även i år för vill fylla på med några fler:)
   Ha en fin dag! Kram

   Radera
 9. Que bonito post, me he paseado por tu bloc y ha estado un regalo visitarlo, te invito a ver el mio, “ Pintar es muy divertido. Constituye una delicia observar y exprimir los colores. Espero tu visita y si no eres seguidora me encantarías que te hicieras y así compartir nuestros blocs. Elracodeldetall.blogspot.com

  SvaraRadera
 10. Nämen åh så fint, jag tror jag smäller av en smula!:) Inspirerande och härligt!
  Kram

  SvaraRadera