fredag 16 maj 2014

Bara friday
Mmm... Vackra pioner är helgblomman hemma hos mig.
Inte från min trädgård då jag inte har några men det ska det bli ändring på:) Pionbuskar är bland mycket annat det som står på helgens "att-fixa-i-trädgårds" lista.
Till frukost äter jag just nu ägg, naturell youghurt med olika nötter och bär i och Finn Crisp med en god kryddstark ost på. Gärna någon frukt som t.ex en halv grape. Och till det självklart en stooor kopp kaffe:)Godmorgon!!

Så skönt att vakna och titta på klockan och se att Elsa sovit ända till halv sex! Min lilla lyxbebis fortsätter vara så snäll och lät nu mamma få sova några extra timmar i streck och vaknade nu samtidigt som storasyster. Så denna morgon kände mig inte i trötthetsdvala som jag brukar utan rätt pigg. Skön start på dagen:)

Om någon timma kommer min vän Sandra som var ledig idag och kommer hit på morgonkaffe. Så mysigt och sist jag var mammaledig så umgicks vi jättemycket. Hon pluggade och jag var mammaledig så många pw mil blev det. För att inte tala om koppar kaffe..haha! Men nu är hon en examinerad tandsköterska som jobbar och inte alls har tid med mig på dagarna:)

Sen ska vi iväg och storhandla. Behöver fylla på kylen som börjar eka tomt och ikväll står grillat på menyn med fina vänner vi inte träffat på länge. Så massa gott ska köpas till det. Ska passa på att köpa frön som ska sås i pallkragarna i helgen. Så mumsigt med egen skörd till salladsskålen i sommar sen:)

Men nu ska jag fortsätta svara på mejl som kommit under veckan och sen måste vi klä oss för här är fortfarande jamasen på:) 

Önskar er en solig fredag så ses vi senare!
Kram

4 kommentarer:

 1. Hej vännen!

  Å vilken mysig morgon ni har!
  När jag läser din blogg blir jag alltid så glad! Jag har svårt att sätta ord på vad det är men när jag lämnar din blogg så gör jag det med en väldigt go och tillfreds känsla i kroppen:)
  Var bara tvungen att skriva det:)

  Hoppas du hittar alla frön och dylikt så ni kan plantera i helgen. Det ska ju bli kanonväder så lite trädgårdsfix blir det nog här med:)

  Kram på dig fina du!

  SvaraRadera
 2. God morgon!!
  Vilken skön start på morgonen! Har skickat dottern med skolbussen här och hängt ut lite tvätt. Nu väntar lite städ och sen ska jag hämta henne när hon slutar vid ett.
  Soooolen lyser och jag är ledig idag, heeeelt underbart!
  Ha en fin fredag!
  Kraaaam Anna

  SvaraRadera
 3. Så skön morgon, att du fick sova lite extra. Låter inte alls fel :) Härligt med fredag & helg, låter som du får en bra dag & hoppas solen skiner på er med. Själv har jag bf idag & hade hoppats på den lille hade velat titta ut nu men icke då bara att fortsätta vänta, ska passa på att njuta av solen idag, får passa på.Kramar

  SvaraRadera
 4. Å vilken skön morron .Underbart med god frukost .Så fint med pioner .Ha en härlig fredag fina du .Kram Rita

  SvaraRadera