lördag 31 maj 2014

Bara frukost för två
Vår storskrutta har sovit hos sin farmor och farfar inatt så vi har haft sovmorgon och en lugn och skön frukost på tu man hand:) Lillskruttan har också fått en hel del mycket mer uppmärksamhet på morgonen av sina föräldrar så vi låg länge och snick snackade med henne i sängen, hur mysigt som helst:) Och log åt morgonbilder som hennes farmor skickade på vår stora tjej och längtade såklart massor efter henne.


Så mumsig frukost med bl.a. smoothie på färska bär blev det idag. Och hann bläddra i gårdagens tidning:)


Morning!

Vilka bonusdagar det här känns som. Känns som jag vaknar till tredje lördagen idag, grymt skönt så bara att njuta:) Jag och Elsa ska ut på en pw strax med vännen Sandra och sedan kommer dagen bestå av husfix (vad annars dessa lediga dagar;)). Husets utsida ska "städas" och tvättas inför målning som vi ska börja med nästa helg. Äntligen ska vi börja och det kommer bli så bra! Vitt blir det, of course;)


Ne, nu ska jag sätta fart och klä på mig walkingkläder:)
Ha en skön dag, kramar!

3 kommentarer:

 1. Mysigt med egentid med den lilla.. vi pratar nu om att det kommer att vara vikigt för oss alla sen när vi blir 4 stycken i familjen. Jag blir lite förvirrad i dagarna, trodde det var lördag igår och söndag i förrgår haha. Men det är ju som tur "bara" lördag idag, hela helgen kvar :) Hoppas att ni får en mysig tredje lördag.

  kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vilken skillnad det är med bebismys med andra barnet. Men hela kvällarna har vi och då tar vi igen dagen då Wilma tar den mesta uppmärksamheten som hon far fram:) Vi pratade också mycket om det men sen när Elsa kom så löste det sig väldigt bra av sig själv!
   Kram!!

   Radera
 2. Låter som en riktigt bra början på dagen!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera