lördag 24 maj 2014

Bara frukost i solen

Idag har vi ätit frukost på altan, i morgonsköna solen. I shorts och linne och det är ju bara så skönt. Wilma springer barfota i gräset och drar fram alla leksaker som finns här ute och tjuter av skratt. Och Elsa ligger i vagnen i bara body och myser. Så härligt en solig lördag går inte att starta så mycket bättre:) Gubbsäsongen börjar ta sig också och jag skulle kunna leva på dessa söta röda gubbar. Yummie! Idag hade jag de och kokosflingor på filen. 


Godmogon vänner!

Ja, idag har vi startat dagen med frukost i solen på altan. Hela familjen och så mysigt det är! Och vi har inga planer förrän till kvällen då vi ska på grillkväll med goa vänner. Så vi ska fixa här hemma hela dagen. Nytt fönster i hallen ska sambon sätta dit och jag ska fortsätta rensa och fixa i trädgården. 
Blir en produktiv lördag:)

Hoppas ni med har en solig dag!
Kram!

5 kommentarer:

 1. Hej vännen!

  Å vilken härlig start på dagen!
  Jag hade också jordgubbar i min frukostyoghurt, så gott!
  Blev så inspirerad av dig igår så jag var bara tvungen att ställa in syrener i sovrummet:)

  Dags att ta tag i denna lördag!

  Ha det fint!

  Kram på dig

  SvaraRadera
 2. Gud så härligt det ser ut med frukost i solen. Själv längtar jag tills jag kan njuta utav solen och värmen igen. Just nu känns det bara tungt och jobbigt och svullnaden är inte alls rolig.

  Du måste visa bilder på det fina du gör i trädgården sen. Kan tänka mig att det blir riktigt fint med tanke på hur fint ni har det inne =)

  kram kram och trevlig lördag!

  SvaraRadera
 3. åh frukost i solen! lääääängtar till vi har vårt hus! kan du inte blogga lite om hur det gick till när ni köpte er hus, hur era funderingar gick osv? kram!

  SvaraRadera
 4. Mmmm, jordgubbar är ju så gott. Jag frossar verkligen i det för tillfället.

  Sommarvärmen är verkligen härlig och det känns som att man verkligen har fått en försmak av den underbara sommaren redan nu i slutet av maj.

  Kram

  SvaraRadera
 5. Härligt, härligt! Det är ju precis så här det ska vara! :)

  Kram Pernilla

  SvaraRadera