tisdag 13 maj 2014

Bara godmorgonGodmorgon från oss. Bland tjocka mjuka täcken, kuddhav på golvet, som skapas av Wilma innan jag knappt slagit upp ögonen, vaknar vi till liv. Och här mornar vi oss en stund här inne innan vi tar oss ut till morgonbestyren.Har ni sett? Ett smile från Elsa! Som vi gullat och pratat bebisspråk för att locka fram det. Och nu är det här, och visst smälter man:)Och min trollunge med hårspänne som hänger på sne:)

Så det är så här vi gäspar igång våra dagar. Men fast det är en fasligt tidig morgon så är det så mysigt att vakna så här. Ingen tid att passa, bara jag och mina tjejer bland kuddhav, mjuka täcken och en och annan barnbok. 


Godmorgon!

Så det är en skön morgon vi haft. Har fått sovit bra inatt (mycket är att ta i men sovit bra när man har småbarn är banne mig värt mycket det) så känner mig rätt utvilad. Och vi har fått i oss frukost och vi ska gå till syrran. Hon och jag skapar ju något form av mindre daghem när vi ses. Barnkaoset är ett faktum..haha! Men kul har tjejerna och Elsa och Olle? Ja, det finner sig i det mesta:)

Så nu fångar vi tisdag. Himlen är inte lika grå och precis just nu ser det ut att kunna spricka upp:)  Tisdagen kan ju inte bli bättre;)

Kram på er!


8 kommentarer:

 1. Men åååå.. sånna där mornar skulle jag också kunna vänja mig vid..
  Fast då får jag nog vänta tills jag blir mormor eller farmor..hmm.. tror du mina barn kommer gå med på att jobba så att jag kan vara mormor/farmor ledig i stället...haha...
  näää men fy så gammal jag känner mig plötsligt....haha... jag är ju bara 41 än så det är ju lite tidigt...hmm..fast min mamma blev mormor då hon var 38 för min syrra började tidigt...
  Men hoppsan vad jag gled från ämnet...fniss..
  Underbara bilder och lilla leendet gör ju verkligen så att man smälter..;)
  Ha en mysig dag nu då!
  Kram Katarina

  SvaraRadera
 2. Superfina bilder! Vilka sötnosar du umgås med på dagarna :-).

  Kram Malin

  SvaraRadera
 3. Så mysigt hon hade gjort med kuddarna Wilma! Önskar jag kunden stannat i ett kuddhav denna morgon istället för att cykla till jobbet i regn... Men nätterna får jag sova hela tiden ;) Hoppas ni har en mysig dag med kusinerna, kram Suss

  SvaraRadera
 4. Så underbart söta barn ni har!;)

  Kram
  Adela

  SvaraRadera
 5. åh det där skulle jag vänja mig vid! så himla härligt det verkar!

  SvaraRadera
 6. ja det där me att sova på nätterna :D Tur det fungerar som oftast
  så fint hon har det Wilma . gillar många kuddar såklart. så fina de är töserna

  SvaraRadera
 7. Vilka fina tjejer!
  Barnledigheten när den är som bäst, bara ta dagen som den kommer och umgås med mammor och barn, surra hål i huvudet med beissnack och sommarplanering ;)

  Kram P

  SvaraRadera
 8. så mysigt ni ser ut att ha det!
  undrar var de vita golvet kommer ifrån?

  SvaraRadera