fredag 2 maj 2014

Bara ha helg igenVi fick en jättesfin korg av Emmi och Hannes och deras söta Svea på Valborg. Fylld med massa gottigheter.  Bl.a. detta Chai Tea och så himla gott är det ju. Så nu när kvällarna har varit rätt gråa och kalla så har jag värmt mig med chai tea:)
Och har ni sett min mynta vad den växer och trivs. Sen jag visade den sist har den växt sig både högre och yvigare. Och ni ser ju basilikan också. Brukar aldrig lyckas särskilt bra med basilika man köper på Ica. Men denna. De har fått vatten och fått stå fönstret varje dag och gottat sig så den har växt på sig den med. Ska ta ut dem bara värmen bestämt sig för att stanna dygnet runt:)
Snygg burk är det också så den får stå framme:)
Hello friday!!

Jag har noll på dagarna nu. Var tvungen att fråga sambon i morse om det var fredag eller lördag idag..haha! Men fredag ju så då har vi en helg igen, så skönt! Lite kallt idag men solen visar sig emellanåt så när Wilma vaknar snart går vi ut. Och nu tror jag att jag hör hennes små fotsteg:)

Vad har ni för planer till helgen?
KRAM

7 kommentarer:

 1. Tack för en superficiell blogg!
  Måste bara fråga vart du hittat krukan du har basilika i? Den vill jag också ha! :)

  Josefin

  SvaraRadera
 2. Haha! Superfin ska det ju vara, förbaskade iPhone...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, så där blir det ofta för mig med:) Men tack vad glad jag blir du tycker det!! Krukan är köpt för jättelängesen så kommer inte riktigt ihåg vart men tror det var plantagen..
   Ha en fin kväll, kram fredrika

   Radera
 3. Känns som att det är klämdagar och röda dagar och helgdagar hela tiden. Gött! :)

  Imorgon är det bloggeventet i Stockholm som gäller. Och det ska bli såå kul!

  Kram Linda

  SvaraRadera
 4. Skönt att inte veta vilken dag det är!! Här blir det bloggevent i Stockholm.
  ha en skön helg du också.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 5. Yes det där chai-tet har jag också, supergott! Blandar med hälften vatten och mjölk ;)

  Ha en skön helg, PIllan

  SvaraRadera
 6. Hihi Har oxå dålig koll på dagarna ....
  Ha det så gott/Kram

  SvaraRadera