onsdag 7 maj 2014

Bara hej onsdag
På beståbänken i köket just nu:)
Har ni sett min monstera? Den växer som ett monster...haha! Stor och fin har den blivit. Vill man kan man ju knipsa av ett blad och ha i en liten vas på ett bord. I brist på fina blommor så är det något jag borde göra just nu..Jag får många frågor om vårt golv som vi har i köket och i vardagsrummet. Det är ett vitlaserat ekgolv från Kährs. Snow noveau heter nyansen vi valde och den är vi jättenöjd med. 


Godmorgon!

Eller mer godförmiddag kanske. Wilma slog upp sina bruna ögon klockan fem idag och då hade jag alldeles nyss gett Elsa mat. Så mina ögon slogs inte upp bara så där:S Så flera gäspningar och en hel kanna kaffe är vad min morgon mest bestått av. Regnigt och grått har vi idag så inte får vädret en piggare heller. Men känner jag Wilma rätt vill hon snart sova och jag kan slå mig ned i soffa med en ny tidning. (som säkert ramlar ned över ögonen...:S) 

Sen blir det lunch hos syrran och i eftermiddag ska vi gå och leka med en av Wilmas bästisar från dagis. Så kul för henne att få träffa dem då och då fast hon inte är på dagis längre.  
                                                                                  
Hittade förresten ett middagstips igår som lät jättegott. Tänkte testa det idag och recept kommer om det blev smarrigt:)

Ha en fin onsdag så ses vi senare!

8 kommentarer:

 1. Hej hej!
  Hu, fem är en okristlig tid.. Som jag brukar stiga upp varje morgon när jag jobbar heltid. Denna månaden är jag sjukskriven 50% för att komma ifatt, så då får jag iaf sovmorgon till 6;-)
  Å, hu vilket sömnigt väder... Men visst det behövs ju regn.
  Hmm,undrar om det är samma golv som vi har. Vi har med ett golv från Kährs och tror det heter något med snow :) Vi kommer ha det på hela nedervån när allt är klart :)
  Ha de gott!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Ja kl 05.00 är ju himla tidigt .Idag regnar det här så det är grått och trist men får väl tända lite ljua och mysa till det lite .Ha en fin onsdag .Kram Rita

  SvaraRadera
 3. Oj, tidig morgon...
  Här är det sömnigt värre idag med regn. Fast det är bra, det behövs för det är så torrt i backen. Får hoppas på sol till helgen istället.
  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 4. Oj tidigt, jag blev väckt 7, men jag sov knappt inatt så jag känner med dig. Ser fram emot middagstipset!

  kram

  SvaraRadera
 5. Här är vi också uppe med (nästan innan...) tuppen varje morgon:-) Tänkte också på att säga tack för all härlig inspiration och härlig känsla du bjuder på här i bloggen, det förgyller verkligen dagen att kika in här! Kram från Bea

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack rara söta du vad glad jag blir!! Så kul att du känner så, det är meningen:))
   Ja, visst är det härligt med dessa tidiga mornar;) Finns en bra sak med det iaf och det är att de somnar tidigt, Wilma slocknade redan vid 18 ikväll:)
   Hoppas du har en bra kväll, kram fredrika

   Radera
 6. Vid 5....herregud så okristligt......Jag stiger upp 6.40 varje dag trots att jag inte ska någonstans.....Men, jobbet som mamma...måste upp, väcka barnen, följa dem till bussen. Hoppas du fick till en liten siesta i allafall. Kram jess
  http://www.annorlundaunderbara.styledevie.se
  Tävling från Lundmyr of Sweden

  SvaraRadera
 7. Fy va jobbigt det är när dom vaknar så där tidigt och man är så trött så man knappt vet vad man heter. Sömnen är ju så himla viktig tycker jag.

  Spännande med middagstips, det ser jag fram emot =) Kramar

  SvaraRadera