onsdag 21 maj 2014

Bara hortensia
It´s still alive:)

Hortensian jag köpte för rätt många veckor sedan nu lever forfarande! Men har ju också skött den efter alla bra tips jag fick från er här och på insta. Mycket omtanke och vattning så verkar den nöjd:)
 Så nu står den snygg i hallen och välkomnar alla gäster:) Gillar så det här blåa när sommaren kommer och är så sugen på att smyga in mer blått i vardagsrummet. Får se om jag hittar det jag tänker mig..


Godmorgon!

Vilken kväll vi hade igår! Helt ljuvlig så vara ute fortsatte mitt trädgårdsrensande. Och nu har jag bytt rabatt där det också ska tas bort och planteras nytt. (Skulle ta några pics men när jag väl kom på det hade det blivit för mörkt så gör det idag istället och visare senare:)) Och i morgon kommer min mormor (hon hade en superfin blommig trädgård när de bodde i sitt hus) som ska få tipsa mig vad jag ska ha kvar och inte. Och hur jag sköter det som finns, har bl.a. jättefina rosor längs husväggen som jag inte vill ta död på..


Men nu ska jag klä mig, snart kommer leverans med våra nya fönster. Äntligen kan hallan bli helt klar:) Och frukost ska dukas fram för nu kurrar både min och Wilmas mage.


Vi hörs lite senare, ha en bra morgon!
Kram8 kommentarer:

 1. God morgon. Så roligt att den fortfarande lever ser ju fin ut :) Vill med ha en blå nu, kollade i affären igår men fanns bara en som var hallonröd, fin också men sugen på en blå nu.
  Ja det var en jätte skön kväll igår & idag verkar det bli rena sommaren skönt.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hortensia är ju så fint! Jag planterade ut min i rabatten förra året och den kommer nu med gröna fina blad :-) Min var också blå, ska bli spännande att se vilken färg den får ute för jag tror den ändras efter jordens pH...
  Blått är fint i vardagsrummet, lite mjukare än svart och ger en klassisk känsla tycker jag.
  Lycka till med trädgården och ha en fin dag!

  SvaraRadera
 3. Ja MYCKET vatten vill de ju ha, får ej torka ut. Kul att den lever än, det är verkligen skitsvårt tycker jag, som är rätt dålig på att vattna..

  Shit va jag sitte här och lider, vädret är ju underbart idag, och så måste man sitta inne och jobba :( Lyllos dig som är mammaledig =)
  Kram kram

  SvaraRadera
 4. Älskar Hortensia!!! Men svårt att hålla dem vid liv! Räcker att man åker bort en helg så är det kört! Men men de är så vackra så det är väl värt ett par försök!

  kram Malin

  SvaraRadera
 5. Hej hej!

  Jag har också fått en stor crusch på blå hortensior i år...fräscht!!
  Du har det så fint överallt. och jisses så snygga lockar...fniss...ja tänk om man kunde få det varje morgon.
  Mysigt med lite tjejmys o bubbel också...å små sessorna är så söta så söta!
  Ha en härlig eftermiddag!
  Kram Katarina

  SvaraRadera
 6. Det är en fin blå färg på hortensiorna! Haha gissa vad?? Min rosa hortensia bytte färg till blå! Läste något om Ph värdet i jorden det är den som avgör vilken färg blomman får :-)
  Kul med lite tips min dröm skulle vara att ha en blommande trädgård från april-okt!
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 7. Så fin! Men min hortensia börjar ge upp... Trots vattenbad och skötsel enligt konstens alla regler...

  SvaraRadera
 8. Åhh hortensia. En vacker skapelse och en sann favorit. Fint!

  SvaraRadera