tisdag 13 maj 2014

Bara lite Elsarum

En kik in i Elsas rum:) Där det just nu inte är så mycket mer än det ni just ser. Och mest bara nallar, små söta bebisplagg och mjuka nallar i inredningen. Men det är ju så mysigt med den här första tiden så det får vara lite väl pluttigt där inne just nu:)
Och några av hennes små plagg får ligga på vita stringhyllan. De är ju såå fina och snart kommer hon ha växt ur dem så måsta ha dem framme så kanske jag hinner titta mig lite mätt på dem än om det ligger i byrån:)


Lampfoten är en gammal från Ikea som fått en Tine K lampskärm jag dammat av. Blev perfekt inne hos Elsa och kul att den kom till användning igen.


Mitt emot hennes säng ska det upp en fondvägg. Och de finns ju så många fina så måste fundera ett tag till innan jag bestämmer mig. Hej på er!

Man kan ju tro att jag startat någon forma av barn-gulle-rosa-tema på bloggen...haha. Men nej då, nu blev det mest bara så. Skrivbordet som stått i Elsas rum blev hämtat idag av en tjej som köpte det och det kändes som om vi fick tillbaka ett rum i huset som mest stått stängt senaste tiden. Så nu kunde jag städa ur det och sätta bebisprägel på hela rummet. Så roligt det är och det kommer få vara lite rosapluttigt ett tag. Det avtar bara hon blir lite större och det går ju rätt fort. 

Så fin kväll vi fick! När vi gick hem från syrran så hade det blivit jätteskönt ute så var ute ett tag i trädgården med Wilma och gungade. Tänkte nästan ta en pw men så kom Elsas rum emellan och jag kunde inte låta bli att städa ur det. Får bli i morgon istället. Har slarvat med min promenixer sista veckan men däremot håller jag mig till kosten jag bestämde mig för ett par veckor sedan att börja med. Sockerfria veckor och äter till största delen kolhydratsfritt. Vilket går jättebra och jag tycker det finns så mycket gott att laga. (När fikastuget slog till i fredags så testade jag att göra kladdkaka på lchfrecept som var mycket chokladig och smarrig). Och så har jag börjat med ett hemmaträningsprogram som passar mig som har "mammamage":) Så nu ska jag hålla det här och känner redan att jag mår bra av det. Har många snygga byxor i garderoben som peppar mig varje dag att fortsätta;)


Nu ska jag fortsätta soffmyset och heja på Tre kronor. Vilket mer betyder surfa runt på datorn och kika upp när någon gör mål...haha!

Kram på er!12 kommentarer:

 1. Jag gör inte ens det... kikar upp när nån gör mål alltså;-)
  Men du vilket ljuvligt rum hon har lillan:) Klart det ska vara så där ljuvt när man är liten:)
  Må gott!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Så fint du har gjort! Älskar newbie kläderna! :)

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 3. Vilket ljust och Lovely rum lillsessan har fått! Så där alldeles lagom bebisaktigt!
  Kram och ha en fin kväller!
  Judita

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Är det appen "mammamage" du tränar med? Vad tycker du?
  Var har du köpt pom pomsen? :)
  Med vänlig hälsning, Åsa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Ja, precis. "Mammmage" appen är det jag tränar med. Tänkte det blir bäst att göra på rätt sätt från början:) Har inte kört så länge än så återkommer med rescension:)
   De är från Lagerhaus!
   Trevlig kväll! Fredrika

   Radera
 5. Så ljust och fint och vilsamt för din lilla skatt! Kram jenny

  SvaraRadera
 6. men man ÄR inne i ett puttenuttighet ett tag i början så är det ju . Så fint hon har det Elsa i sitt rum
  Ha en fin onsdag kram kram

  SvaraRadera
 7. Så fint det är vännen! Vad duktig du är med kosten och träningen! Önskar jag kunde ta tag i mig själv någon gång! KRAM

  SvaraRadera
 8. Men så fint ni har de i Elsas rum. Underbart!
  Ja,det finns en hel sjö med fondtapeter som är underbara...
  Vill tapesera i sonens rum men kan inte bestämma mig. kram

  SvaraRadera
 9. Enkelt och snyggt, lilla Elsa kommer att stormtrivas därinne.
  Alltså många bloggar har mycket samma tema och trender, men din inredning på huset och rum är så vackra, luftiga och mysiga.
  Du har bra smak och tycke enligt mig. Så härligt och fin blogg du har Fredrika.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh så glad jag blir av din kommentar!! Rara du!! Suger åt mig som bara den:) Varmt välkommen till mig, roligt att du inspireras:)
   Kram och ha en fin torsdag!
   Fredrika

   Radera
 10. Åh så fint, klart man ska ha de fina newbie plaggen framme ;) Jag hade tänkt ha en liten klädstång till lillan sen, när hon har eget rum. Måste flytta haha ;)
  Trevlig kväll!
  kram

  SvaraRadera