onsdag 28 maj 2014

Bara lunchtips


Favoritlunchen just nu är omelett.
Jag vispar 2 ägg och  ca 1/2 dl mjölk och gräddar i stekpannan. Medan den gräddas klart har jag över soltorkade tomater, fetaost, god salami och färsk basilika. Yummi! Lätt som plätt och jättegott!


Yippie!
Det är fredag på en onsdag! Vi har alltså fyra dagar ledig tillsammans jag och familjen, så härligt! Och om vädret tillåter åker vi till sommarstugan imorgon och öppnar upp för denna sommar. Så skönt det är att ha en sommarstuga bara ca 6 mil bort att åka till. Ett riktigt lugnt och rofyllt smultronställe är vad det är och denna sommar när jag är mammaledig blir det nog många dagar där. Bara sommaren bjuder på mycket sol och värme:) En mysig utflykt med min mormor väntar också i helgen och lite shopping till altan. 

Men nu ska jag kicka igång denna dag med en PW. Skönt! Sen blir det en dag att umgås med syrran
och hennes kids.

Ha en fin dag så hörs vi lite senare!
Kram

2 kommentarer:

  1. Ahhh, omelett är ju bästa goda snabbmaten. Det brukar jag också göra ofta när jag är hemma själv över lunchen. Det går ju dessutom att variera i en oändlighet.

    SvaraRadera
  2. Ser supergott ut!! Ha så mysigt i sommarstugan! Kram Ulrica

    SvaraRadera