torsdag 15 maj 2014

Bara min sköna böna

Hon är bara störtskön ju systers sköna böna. Med haremsbyxor i zebramönster och cerise hatt som får henne att bli den absolut mest fancy unge som finns. 


Hatten som kom fram i lådan med kläder från när jag och syrran var små (jodå, jag hade en likadan och till de hade vi rosa "dräkter" så ni må tro vi var söta;)) för ett par dagar sedan och sedan dess har den suttit på Ellens huvud. Inget konstigt alls.

   

Så så här satt Ellen i går när jag kom hem till syrran. Med cerise hatt på sne och zebrabyxor. Och det är klart, en onsdag ska ju tas med stil och elegans:)

Tänk att jag är moster åt henne, så kär i bönan att jag får fnatt.Godmorgon på er!

Vaknar upp till regn som öser ned. Ja, fullkomligt öser ned gör det. Men låt det regna då för i morgon kommer ryssvärmen säger de, som ska ge oss en ljuvlig helg och en tokvarm nästa vecka. Så låt det då regna idag. Ska nog passa på att baka, det var längesedan nu och har hittat ett enkelt recept jag ska testa. På lchfvis, inget onödigt socker på en torsdag inte...haha;)

Och så håller vi tummarna att de nya fönstren kommer idag. Som ska sitta i hallen vi renoverat och lilla tv-rummet. Är så nyfiken på hur det kommer bli, så snyggt tror jag. Och betydligt ljusare kommer det bli än de små som sitter där nu gör rummen.

Men nu kurrar magen så dags för frukost.

Ha en bra start på dagen så ses vi senare!
Kram3 kommentarer:

  1. Åååå! Sötaste lilla Ellen! Hon är ju bara för go. :)

    SvaraRadera
  2. Förstår att du är kär i den söta lilla bönan! Hon är ju ett riktigt litet charmtroll! Ryssvärme tackar vi då inte nej till! KRAM

    SvaraRadera
  3. Vilka härliga bilder! Trevlig helg! Kram Anna

    SvaraRadera