måndag 12 maj 2014

Bara prickigt från HM

 En klänning från HM har hittat hem till Wilma. En söt prickig som kommer passar perfekt till vårens festligheter. Bl.a. ett dop vi ska på och då tror jag allt den här kan göra Wilma till den sötaste lilla dopgästen:)  


Gokväller!

Det blev måndagskväll och visst slog vi ihjäl den här dagen i rasande tempo. Blev inte jättemycket kläder rensade men desto mer bak med trolldeg som Wilma föredrog. Men i morgon hoppas jag det är liiite bättre väder för både jag och hon behöver ut och rasta oss tror jag minsann:) Och på tal om ut så ser det ut som solen kommer till helgen. Så efterlängtad och när jag hörde det började direkt trädgårdsplanerna att poppa till liv igen. Perenner ska flyttas, buskar köpas och planteras och altan ska laseras. I en skimmergrå terasslasyr tror jag som jag sett hos den här rara tjejen blir jättefin på altangolv.

Men det är till helgen det. Nu lite kvar av kvällen innan jag hittar sängen.
Kram på er!


8 kommentarer:

 1. Vilken härlig prickig klänning! Så söt så! Hoppas allt är fint. Kram

  SvaraRadera
 2. Men vilken söt klänning!
  Dottern köpte sig ett par snickarshorts idag, vita:) Hon var sååå cool i dem:)
  Ha en fin vecka!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Vilken söt prickig klänning och så fina bilder.
  Kram viktoria

  SvaraRadera
 4. God morgon !

  Jätte fint !
  Vilken söt klänning.
  Tack för tipset.
  Ha en fin dag !

  Kram

  SvaraRadera
 5. Den klänningen är så fin, stod och höll i den när vi skulle shoppa till N i lördags. Hennes val föll ju istället på den blå jag visade i bloggen.

  Kram Linda

  SvaraRadera
 6. Men vilken bedårande klänning! Den kommer söta Wilma helt klart göra succé i! Ja oj vilken fin altan hon hade. Vi håller ju på med vår altan nu och jag hade tänkt att inte göra något med golvet för att det ska bli så där grått och snyggt men man kanske ska lasera den ändå... Vet du vad det är för lasyr? KRAM

  SvaraRadera
 7. Så fint! Vart har du köpt era honeycombs? Jag vill ha likadana ljusrosa till min dotters rum, men inte hittat "rätt" nyans. Tack för en fin blogg och mycket inspiration.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du! Vad glad jag blir:)
   Jag har köpt dem på Lagerhaus och tycker också de har en fin rosa!
   Trevlig kväll!

   Radera