lördag 17 maj 2014

Bara solig lördag och sjuttonde maj!Så gäspigt det var i morse.. Halv sex en lördagsmorgon är ju såå mycket tidigare än en tisdag eller onsdag eller annan vardag..haha;) Men vi masade oss upp hela familjen, åt en mumsig lördagsfrukost och bäljde i oss kaffe så segade även denna lördag igång. Men alltså dessa pioner? Från den lilla knoppen så slår den ut till att bli så vacker. Ljuvlig!

Hello sunny lördag!

Och 17 maj! Så hipp hipp hurra till vår norska grannarna som firar sin dag idag:)

Vilken solig dag vi vaknade till och det behövdes denna morgon. Usch så trist det är att vara trött,  försöker bota det så fort det bara går. Och hade ju bestämt mig för trädgårdsfix idag så efter frukosten tog jag med mig Wilma ut och började. Och så varmt och skönt det var redan så tidigt på morgonen och har alltså redan hunnit med att gräva upp runt ett par träd och flytta perenner. 

Men nu åkte sambon iväg på jobb så får ta en paus från trädgården. Lite morr på det, bestämmer jag mig för något vill jag göra det bums! Men trädgården finns ju kvar i morgon med och jag tar istället med mig tjejerna till fotbollsplan och hejar på Nils, mitt brorsbarn, som har sin första match idag. Mitt lilla första syskonbarn som redan blivit en stor fotbollskille, vad hände där liksom:)Ha en solig dag så hörs vi lite senare!
Kram3 kommentarer:

 1. har jag hunnit avverka både en timmas jobb här hemifrån och en timme i solstolen. Nu väntar jag på att mannen ska komma hem med plocksallad till lunch och sen blir det nog lite solande till.

  Känns som att det här kommer att bli en skön helg. :)

  Kram Linda

  SvaraRadera
 2. ute och njutit av det Vad söt hon är lillfian ! Ja i dag har jag bara varit ute och njutit av det helt underbara vädret .Underbart med pioner .Ha en skön kväll .Kram Rita

  SvaraRadera
 3. älskar också pioner. vill ha det i min bröllopsbukett!

  SvaraRadera