måndag 12 maj 2014

Bara starta igång veckan
Måndag idag och körsbärskvistarna jag tog in innan helgen har börjat slokna och gjort sitt. Egentligen borde man ju starta igång veckan med nya fina blommor. Blomstra upp måndagen och nya veckan så att säga:) Speciellt när den är så grå och ruggig som denna.


När jag tittade mitt instagram i morse så såg jag så många bilder med lila syrenbuketter och liljekonvaljer som redan plockats.  Och träd som blommar med söta små rosa blommor på. Och. Jag. Blir. Så. Avis. Jag vill också ha sol och värme så det börjar blomma hos mig med. Maj som är årets finaste månad har inte riktigt levererat som jag beställde den;)Godmorgon på er!

Oj, vad inte det här inlägget inte startade med så mycket muntra ord! Dags att vända det:) Idag ska vi bota vår förkylning med en mysdag inne. Ska rensa bland Wilmas kläder som blivit alldeles för små. Vill hitta en garderob till henne nu så vi kan hänga många av hennes kläder istället och få bättre ordning. Just nu har vi dem i en byrå som jag tänkte Elsa kunde få istället. Hennes små pluttiga kläder passar perfekt i en byrå men Wilmas blir bara en salig röra i lådorna. Få se om jag hinner börja plocka ut bilder jag ska framkalla till tavelväggen som ska till i sovrummet också. Svartvita foton i svart, vita och träfärgade ramar. Kommer bli superbra!

Så har vi nu ännu en regnig dag så finns det ju massor av mysiga pysselprojekt man kan ta till inne. För att inte tala om alla böcker jag och Wilma kan läsa. Och baka kaka av trolldeg. Så jodå, vi ska nog slå ihjäl även denna regniga måndag. 

Önskar er en fin start på veckan så ses vi lite senare!
KRAM

6 kommentarer:

 1. Så fint du har det, älskar den tapeten! :)

  Hoppas ni får en mysig dag!
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 2. I am inspired in your house interior design and the kid photo's was really cute.

  SvaraRadera
 3. Syrenerna blommor för fullt här nere, underbart att cykla förbi parkerna på morgonen på väg till jobbet :) Men jag har beställt sol och värme till helgen när jag kommer hem! Så så får det bli! Längtar, vi har så mycket att prata om! Och så vill jag snusa på Ellen och Olle. xx Lotta

  SvaraRadera
 4. Låter som en riktigt mysig dag trots regnet! KRAM

  SvaraRadera
 5. Heeeej!

  Alltså jag hinner med i bloggandet just nu, operation parkettgolv håller vi på med, puh!
  Det där med röra i liten tjejs låda känner jag igen, sååå jobbigt, hon ska dock strax "flytta in" i det gråblå skåpet ;)

  Krya på er och ha en myyysig dag snygging,
  kram Catta

  SvaraRadera
 6. Och jag menade Lilla Elsa ovan. Dock längtar jag efter både Wilma och Ellen också. :)
  Lotta

  SvaraRadera