torsdag 22 maj 2014

Bara varit på kalas

Ikväll har vi kalasat för bror min och hans fru. (och så här kul har mor och dotter då:)) Vilken värme (och en hel del vindar) och vi satt ute hela tiden, så skönt! 


Min fina svägerska som alltid bjuder på så mycket gott. Så har men en sockerdag i veckan så väljer man dagen då hon bjuder på kalas alla gånger. Jag lovar det är mer än sju sorters kakor och alla är himmelsk goda. 


Och min Trollunge då i en så fin shortsdress härifrån. Som hoppade på studsmattan heeela kvällen så  snart slipper vi väl inte undan denna populära lekgrej vi heller. Inget jag längtar efter att ställa i vår inte så stora trädgård  men vad gör man inte för sina älskade små skatter. (Och så rymmer de kanske inte till lekparken lika ofta. Där hittade jag henne idag när hon helt plötsligt var borta..hyssunge;)) Nu ska jag softa (och pusta ut av kvällens gottigheter, jisses så mätt jag är) i soffan och titta klart filmen vi somnade ifrån igår. Får se om vi orkar titta klart ikväll..:)

Vi ses imorgon, hoppas ni haft en bra kväll!
KRAM

2 kommentarer:

 1. Vad söt Wilma är i den fina att shortsdressen.
  Har ju ingen blogg att visa, men vill dela mig den här länken till dig Fredrika: http://www.ahlens.se/barn/barn-92-140-cl/klanningar-kjolar/a-klanning-id-af5c1dbd974d462f946d2fd44c3db9bf.html
  Hade gärna köpt den här fina kläning till min lilla tös, men hon är ju stor tjej på 11 år.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Så söt den klänningen är!! Älskar ju blått och randigt så den ska jag nog kolla in nästa gång jag är på Åhlens, tack för tipset snälla du! Det är så roligt just nu när jag kan klä Wilma i söta tjejkläder och Elsa i söta bebiskläder:) Så passar på innan det vips blivit stora tjejer!

   Hoppas du har en fin kväll, kram!

   Radera