måndag 5 maj 2014

Bara vårt dressingroom

Efter helgens rensning i vårt dressingroom är det nu ordning och reda där inne. En hel säck med kläder slängde jag som hade tappat både färg och form. Så skönt att bli av med. En del sommarplagg hängdes fram och det gjorde ingenting att det kom in lite sommarfärg. Med betoning på lite för det är fortfarande svart som är dominerar där inne. Vet inte hur många av "den lilla svarta" jag har i olika varianter. Borde ha köpförbud på svarta plagg, iaf under sommaren:) Så det var en kik från min sida i vårt dressingroom. Andra sidan tar vi en annan dag:)


God kväller!!

Hur har ni det? Jag har det lugnt och skönt i soffan. Sambon jobbar och Wilma sover sedan länge. Vilket Elsa också gör på mitt bröst och det är ju bara så mysigt. Bara att böja ned huvudet och snusa bebisdoft. Njuter så mycket jag bara kan av den här bebistiden, för vips så kommer hon vara lite större och sover mer i egen säng och inte alls på mitt bröst på det här enkla sättet. Så tänk om man kunde stanna tiden emellanåt, den går ju alldeles för fort.

Nu ska jag passa på att surfa runt bland alla bra bloggar, egentid som jag har:)

Hoppas ni har en fin kväll!
Kram

15 kommentarer:

 1. Hej vännen!

  Å vilket dressingroom ni har! Stor vill ha faktor på det:)
  Har väl iofs något som kan kallas dressingroom men det är inte alls så fint och organiserat dom ert:)

  Ha en mysig kväll nu!

  Kramis

  SvaraRadera
 2. WOW!! Vilket rum alltså!!!!!
  Men om jag skulle ha ett dressingroom skulle det gapa väääldigt tomt, då min garderob då INTe är något att skryta med;-)
  Men mitt förråd av porslin däremot, det behöver många skåp! Men av nån underlig anledning kan man ju inte ha det på sig, ha ha ha :)
  Ha de gott vännen!
  Kram anna

  SvaraRadera
 3. Jag säger bara viiiiiiill haaaaaaaaaaaaa...
  Grön av avund..;)
  Kram Katarina

  SvaraRadera
 4. Åh va härligt med ett dressingroom & så snyggt dessutom:-) Jag har också mycket svart i min garderob..faller alltid tillbaka på den färgen & som jag verkligen trivs i.Kram/Marie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!! Ja, det känns så lyxigt att ha det:) Samma här, trivs så bra i svart och är alltid de köpen jag använder mest och har kvar längst. Men ibland önskar jag att jag var lite mer färgglad;)
   Kram på dej!

   Radera
 5. Wow jag blir så avunssjuk, vill också haaaaaa. Riktigt snyggt.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 6. Så HIMLA fint ni har. Älskar en sån där öppen garderob! Är det ett helt rum som är avsett just för kläder? Angående "den lilla svarta", tänk att jag inte äger en enda sån. Haha. Fy skäms för mig =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!! Det är ett HELT rum avsett för kläder ja:)) När vi köpte huset var det ett sovrum men vi flyttade ingången till rummet blev det ett dressingroom istället:) Så nöjda och så lyxigt känns det!

   Radera
 7. Skönt att ha lite rensning. De skadar aldrig. Jag har tjockt i mina garderober och skulle behöva göra en liten titt där jag med,även karln o i sonens garderob :) Har också lätt att köpa svarta plagg! ;) Men måste säga att ni har ett härligt dressingroom! :) Kram Jannice

  SvaraRadera
 8. Skönt att få ordning, här nämnde jag precis imorse till min kära sambo att vi nog var tvungna att ta tag i vår "lilla" klädkammare, känns rätt akut, när kläderna nästa trillar ur hyllorna och ligger omlott på varandra...hahah, så det får nog bli helgens "to do". Kramizz Laila

  SvaraRadera
 9. Riktigt snyggt och ordning och reda!! Jag vet hur det är, vad vore garderoben utan svart? Typ tom ;) ha en fin kväll, kram

  SvaraRadera
 10. Ja du middags tips skulle sitta fint, känner att jag typ alltid gör samma saker under veckorna, har ingen fantasi alls just nu.
  Dressingroom ja tack det skulle jag gärna ha ett men så är inte fallet i vårat hus. Jag behöver stor rensa i mina garderober med, jag började ju för ett tag sen, men sen tog det stopp där tydligen.
  Ha en bra dag imorgon
  Kram Linda

  SvaraRadera
 11. Alltså galet snyggt! Har du bloggat om uppbyggningen av dressingroomet. vart du köpte förvaring etc? För det hade jag varit sjukt nyfiken på att läsa!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack rara du!! Det ska jag absolut göra! Kommer en del två av dressingroomet så då tar jag med uppbyggnaden:)

   Radera
 12. Wiiiii vad snyggt!! Jag borde verkligen rensa ut vårt/mitt när jag ser ditt. Har inte fullt så bra space mellan plaggen kan man säga & inte så fint organiserat heller. Det var det, men är inte det längre, haha

  Kram & tack för inspirationen, jag kanske skall ta tag i mitt wic i morgon

  SvaraRadera