tisdag 24 juni 2014

Bara allsång och gubbar

Dikes - och trädgårdsblommor har jag i en låg vid vas på bordet. Superfint och det doftar så mycket sommar. Love it!


Och vet ni vad som blir så bra när man har en stor vid låg bukett? Ingen behöver flytta på blommorna för att se tv´n:) Inte står den i vägen vid matbordet när man sällskapar heller. 


Fick idén från min vän Sara och snodde den rakt av. Bara att tejpa ett rutsystem och sedan placera sina blommor i så blir det ändå fylligt och fint! Easy peasy och kvällens tips:)


Hej på er!

Hur har ni det? Kikar ni också på Petra och allsång? Det gör jag och får lite sommarfeeling. Och visst är Petra duktig men saknar ju ändå Måns på något sätt.....haha;) Äter en stor skål jordgubbar gör jag också som jag haft i valnötter, kokosflingor och mjölk i. Mmm.... så gott det var! Och efter en lång hurtig pw så var det extra skönt att slå sig ned i soffan. Har varit ett alldeles för långt uppehåll med motion nu när vi målat och haft oss så jätteskönt att komma ut igen. Och nu ska jag hålla i det här ett tag tänkte jag. 

Nu ska jag se slutet och sen blir det måla lite mera vitt golv. 

Kram och hoppas ni har en fin kväll!
9 kommentarer:

 1. Så härlig sommarbukett!
  Såg det tipset på TV... Tror det var Äntligen Hemma, Billbergs dotter om jag inte minns fel..:)
  Tur man kan tipsa varann:)
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Vilket toppentips! Söt bild på lilla Elsa i föregående inlägg. Kram Stina

  SvaraRadera
 3. Men åh så smart!!! Det måste jag testa!

  Kram Malin

  SvaraRadera
 4. Men vilket superbra tips! Det snor jag rakt av...jag med! :)
  Och jättefint med en så låg bukett....
  Kram Jennica

  SvaraRadera
 5. tänk att en bukett ploackad utomhus kan vara vackert... hoppas du får en fin vecka. Kram

  SvaraRadera
 6. God morgon fina du! Vilken fin bukett och så smart att tejpa i vasen! Jag såg Allsången på play efteråt och när det är Allsång så är det verkligen sommar. Dock får jag alltid lite extra hemlängtan till Sthlm när jag ser det. KRAM

  SvaraRadera
 7. Vacker bukett!
  Missade Allsången... Får kolla in det på SVT play, tur att det finns ;-)
  Min favorit just nu är fil, jordgubbar och Paulúns Granola-müsli - perfekt kvällsmål!
  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 8. Vilken superfin bukett och det där tipset såg jag på tv också. vet bara inte om jag har en sådan vas och förresten tror jag alla dina blommor blommat över här. Missade Petra, vi satt ute och sippade lite vin.
  Kram helena

  SvaraRadera
 9. Vilken fin bukett! Vi kollade också in Allsången, men jag håller med dig saknade allt Måns lite även om Petra gjorde det bra. kram

  SvaraRadera