onsdag 25 juni 2014

Bara glass&berså
Nu kommer bildkavalkad från vår lilla glassutflykt i söndags. Ett nyöppnat glasscafé strax utan Arboga, glass&berså. Så mysigt och såååå god glass! 


Att komma dit var lite som att få kliva in i någons lummiga mysiga trädgård och få äta mumsigaste glassen. Ett litet gulligt café i ett av uthusen där de serverar de största glassarna att man lätt kan hoppa över lunchen eller middagen. Du mäktar knappt med en hel glass ändå.. 


Mums:)Och jodå, Vyerna var fina det med.


Vem blir inte glad av lite glass:)

Och när man inte orkar mer glass. Och det kryper lite i benen. Då blir man visad till skattkistan där de ligger en stor hög med skattböcker. 


Bara det liksom. Först största glassen man ätit och sen böcker från skattkistan.
Då är man  rätt nöjd som liten:)


Och var jag mätt på glass efter utflykten i söndags då är jag kalasmätt nu efter att ha firat lillasyster. Kom nyss hem och båda tjejerna slocknade direkt. Så trötta efter lite festligheter:) Så jag drar på mig målarkläderna igen och drar en vända med vit färg på sovrumsgolvet. Woop woop så vitt och snyggt det blir:)


Kram och ha en fin kväll!


3 kommentarer:

 1. Hej vännen!

  Å vilket mysigt ställe! Berså&glass, det ska jag lägga på minnet. Vi brukar junta en tur till Arboga någon dag på sommaren, är en mysig liten stad:) Gustav jobbar ju där men han får allt följa med ändå;)
  Så vackert det är med vita golv och Elsas rum blir så fint!

  Hoppas du har en riktigt trevlig kväll nu!

  Kram på dig

  SvaraRadera
 2. Hej! Vilket mysigt ställe ni verkade vara på...Hoppas ni mår fint. Kramar

  SvaraRadera
 3. Åh vad fint! Tack för jättehärlig läsning och goa bilder.

  SvaraRadera