lördag 28 juni 2014

Bara regn och fixardagNya sommarblommor och prydnadsgräs planterades på altan igår. I regnet som duggade på mig. Ska visst bli regn hela helgen. Inga soliga sommardagarna här heller. 

Hur har ni det idag? Njuter ni av sol eller har ni småregn som jag? 

Nu ska jag åka med Elsa som ska få umgås med sin mormor morfar idag och sen blir det en fixardag hemma. 

Kram så ses vi senare!

6 kommentarer:

 1. Hej! Vilken fin blogg du har hittade hit via Jennifer, mitt liv som jag. Låter skönt med en fixardag, det ska visst vara regnigt i helgen men får vi hoppas på sol och värme snart:) Ha det gott kram från Maria

  SvaraRadera
 2. Nja liiite sol här bland molnen men ingen sommarvärme..
  Så söt rosa blomma! Gav en likadan till min svägerska i present!

  Ha en fin helg!

  Kram
  Lotta

  SvaraRadera
 3. Här regnar det mest hela tiden med tyvärr. Min sambo är ute på äventyr med grannen och jag har egen tid för mig själv, så jag bloggar, nätsurfar och myser med ett tänt ljus som doftar saftig apelsin och en kopp te och lite choklad, men det kan jag ju inte göra hela dagen så får se vad som hittas på när mannen kommer åter då.
  Imorgon är jag sugen på en tur till Erikslund i Västerås, ska bara få sambon att bli sugen på samma sak
  Ha en fin dag
  Kram Linda

  SvaraRadera
 4. Inget regn ännu faktiskt. Men ingen sol heller. Har fixat lite både ute och inne....inget uppiggande väder precis. Jag blir lite "låg" av detta vädret...hade sååå önskat en solig, fin sommardag! Hade gärna slappat lite i en solstol!
  Kram Jennica

  SvaraRadera
 5. Ingen sommar här heller, bara regn... Fixardag även här men nu slappar vi framför fotbollen ;) kram Suss

  SvaraRadera
 6. Supersnyggt!!!
  Här har det regnat hela dagen igår och även idag!!! Men jag hoppas att det slår om i juli och är fint hela juli, augusti och september :-). Så får det bli!
  Kram Malin

  SvaraRadera