måndag 9 juni 2014

Bara en sneak peak
Tog ett pics när jag var ute och hängde tvätten i morse så får ni en sneak peak på nya färgen på huset. Innan var panelen svart.


Hej i solen!

Hur mår ni? Jag mår fint. Har klivit ur den vita målarburken som det känts som jag bott i denna helg..haha. (Därav en del bloggtorka..) Klockan tio igårkväll klev jag och sambon ned från våra stegar och gick in. Så bra att det är så ljust och skönt på kvällarna så vi skulle kunna stått mycket längre men till slut gäspade vi så mycket så vi fick ge oss. Men vi har fått så mycket gjort i helgen tack vare våra såååå hjälpsamma familjer som målat med oss hela helgen. Allt är grundat och målat en gång så nu är det "bara" två lager till med täckfärg som ska målas.


Men idag tar jag paus och tar med mig barnen på playdate. Så klättrar jag upp på stegen ikväll igen:)
Ha en fin dag, kram!! 

6 kommentarer:

 1. Hej hej!
  men va duktiga ni är!
  hua måla hus är ju inte direkt en favoritsyssla...det står på vår agenda för sommaren..:(
  men va roligt att byta färg sådär.. det blir ju verkligen skillnad då.
  ha en fin dag!
  kram Katarina

  SvaraRadera
 2. Så duktiga ni är! Det tar tid att måla ett hus :) men snyggt blir det! Kram Suss

  SvaraRadera
 3. Men gud va duktiga ni är, HEJA HEJA HEJA!!
  Blir ju supersnyggt och fräscht =)

  Kram på dig snygging!
  Catta

  SvaraRadera
 4. Precis så såg vårt hus också ut med vittt tegel och brun/svart träfasad. Sedan blev den blå och som tur är så är den numera vit också.
  Inte kul att måla, men tur det finns lite tegel också.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 5. de blir lätt att man bor i målarburkarna... själv bodde jag i trädgården hela helgen i stort sett... lite paus tog jag såklart. mn inte mycket=) hoppas de går bra med allt. kram

  SvaraRadera