lördag 21 juni 2014

Bara ett hej


Hej hej!

Midsommardag och den är slö som tusan. Hade inga planer alls i morse när vi vaknade efter en jättefin och rolig midsommarafton igår. Dans, mycket mat (alldeles för mycket så något grillat blev det inte men då har vi middag redan bestämd och förberedd idag:)) och roligt att umgås med vännerna. Några pics togs som jag visar senare:) Men nu fick jag och syster ett ryck att göra rabarber - och jordgubbssaft. Blev hur mycket jordgubbar som helst kvar sen igår (vi verkar ha trott det var det enda vi skulle äta:S).

Så nu ska det saftas här:)

Hur har ni det idag? Och hur var er midsommarafton?

Kram på er!  

6 kommentarer:

 1. Låter hur mysigt som helst. Här grillade vi med några vänner samt var och dansa runt midsommarstången med barnen! Kram

  SvaraRadera
 2. idag blir en lugn dag. killen sitter och pular inne på sitt kontor och jag slöar på sofflocket. dricker te, läser bloggar, tittar på skräp-tv. så skön midsommardag.

  SvaraRadera
 3. Oj oj ska ni ställa er och safta nu!!! Det var inte dåligt. Du jag måste höra med dig; du har en se adress men din blogg ligger fortfarande kvar i blogspot, hur kommer det sig? Kan man göra så?
  Kram helena

  SvaraRadera
 4. Låter som att ni har haft det riktigt mysigt! Vad gott med hemgjord saft. Mums!

  SvaraRadera
 5. Det låter som en mysig midsommarafton! Och safta idag?! Det var imponerande! :)
  Jag hade en härlig midsommarafton som ju faktiskt bjöd på fint väder hela dagen! Var hos vänner i Helsingborg och vi klarade av både sillalunch, jordgubbstårta med bubbel på Sofiero och sedan grillning på kvällen - sen....matkoma! :)
  Kram Jennica

  SvaraRadera
 6. Låter som en mysig Midsommar! Vi drog ner på maten i år eftersom vi satt och åt jordgubbstårta halvtolv på natten förra året :-).

  Vad duktigt att safta - tror aldrig jag gjort det!
  Kram Malin

  SvaraRadera