torsdag 12 juni 2014

Bara examensdag
Hej i solen:)

Hur har ni det? Hos mig har det städats och skurats denna morgon. Det blir ju minst lika rörigt och stökigt inne som ute när vi målar om och nu kröp det i kroppen, städmani som jag lätt får...haha. Men nu är det fint igen i vårt casa:)


Och så dricker jag kaffe och bläddrar i inspirerande magasin. Skriver listor på vad jag ska ta mig an för projekt när vi är klara med husmålningen. Närmast blir att få klart vårt sovrum som fick sig en lång paus och Elsas rum där tapet är utvald. Och så ut då. Finns det något slut på hur mycket man vill fixa och ordna ute? Men jag tycker det är jättekul så vädret får väl bestämma om det blir mest ute - eller inne projekt här näst:)


Ett fikonträd har flyttats till köksbänken.Men nu är vi klädda för att fira examen på stan. Tjejernas kusin Nils går ut förskoleklass så det blir kyrkan och lyssna på "den blomstertid" och jag lovar. Tårarna kommer rinna blödig som jag är..haha!


Nu måste vi åka så vi inte missar det hela!
Ses snart igen, kramar!!


4 kommentarer:

 1. Vi har avslutning imorgon :-) blir alltid lika berörd!
  Visst vill man vara ute och greja, jag är överallt nu! (Du såg ju på insta ;-) )
  Vårat hus är också vitt, lite föööör vitt! Så jag målar nu om baksidan där vi mest är till en lite dovare vit, för när solen skiner och garaget jämte lyser för vitt blir det bara jobbigt!
  Och i målandets stund vill jag ha en nyfärg (vi målade för 4 år sen) har sett en jättefin gråbrun, kanske inte låter så sexigt ;-) men den är faktiskt jättefin!
  Alltid lättare när man sett ett helt hus i en kulör!

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 2. Hallå igen:))
  Åååååå så befriande att det finns fler än jag som kan erkänna sin städmani;-)
  Så fint med fikonträd, är de lättskötta?
  Här blir det kalas ikväll för tösen går ut tvåan, jösses tänker man, hur gick det till???
  Dax att göra klart pastasalladen inför kvällen:)
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Jättefint med fikonträd där. Du har samma lilla kopp som jag har:) den blomstertid väcker helt klart känslor! Kram Pernilla

  SvaraRadera
 4. Härligt med skolavslutning... Imorgon ska vi på studentfirande för min kusin, det blir härligt.
  Fint fikonträd, måste oxå fixa ett. Fin helg till dig, kram

  SvaraRadera