lördag 14 juni 2014

Bara festlig lördag och pioner
Fick med mig ett bukett pioner hem från min jobbarkompis Sandra i tisdag och jag bara älskar den! De slår ut till de mest ljuvliga blommorna. Helt ljuvligt doftar det också. Har planterat två buskar själv och hoppas det kommer ge minst lika vackra blommor. 
Hej denna solig lördag:)

Men lite blåsiga där jag bor. Hur har ni det? Jag har haft en så mysig dag med vänner till familjen som hälsat på oss från Karlstad. Så roligt och vi har babblat och ätit hela dagen. (Bland annat fikat en jättesmarrig knäckig rabarberpaj som recept kommer på snart) Och mycket mer behövs ju inte när man inte setts på alldeles för länge. Så innan de for hem bokade vi in en helg i september då vi åker och hälsar dem i soliga Karlstad så det inte skulle dröja så länge till nästa gång:)

Och  kvällen blir som dagen. God mat och massa prat i Västerås med många fina tjejer. Ska bli så roligt och det är dags att göra mig klar så jag är redo när syrran hämtar upp mig. Så önskar er en fortsatt fin lördag! Woop woop:)

KRAM


3 kommentarer:

 1. Underbara pioner!! Och det låter ju som en helt perfekt dag och kväll! Idag har jag haft trädgårdsdag, pysslat och grejat. Ikväll skulle jag varit på middag hos vänner med de blev sjuka, så det blir en hemmakväll....helt ok det med.
  Kram Jennica

  SvaraRadera
 2. åhh älskar pioner ja me. doftar de vita?

  Här är oxå varmt o skönt härligt me såna helger
  Ha en fin söndag kram kram

  SvaraRadera
 3. Pioner är väl de vackraste blommor som finns!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera